FreePrograms.me

Online služby pro zpracování fotografií


Nejoblíbenějším způsobem zpracování fotografií je použití různých programů pro úpravu fotografií. Takových programů je dnes spousta a řada z nich je popsána na našem webu. Existuje ale ještě jeden rychlejší způsob zpracování fotografií. Spočívá ve využívání online zdrojů, které umožňují pracovat s fotografiemi v libovolném moderní prohlížeč. O tom si dnes povíme. Online zdrojů pro zpracování fotografií je dnes také dostatek. A také mnoho z nich již bylo prezentováno na našem webu. Uděláme malý výběr nejpohodlnějších online editorů fotografií.

Asi nejjednodušší, nejsrozumitelnější a nejpohodlnější online služba pro zpracování fotografií je Editor Fotostars. Použití je velmi snadné. A nachází se na http://fotostars.me.

Fotoeditor online Fotor je také extrémně jednoduchý a intuitivní. Stačí nahrát fotografii, počkat na její nahrání na stránky a zpracovat ji. Pro zpracování zde najdete nejoblíbenější nástroje. Pokud chcete tuto službu používat, musíte následovat odkaz http://www.fotor.com/ru.

A dalším extrémně oblíbeným online editorem fotografií, o kterém již bylo na našem webu popsáno, je avatar. Jeho rozhraní je také uživatelsky přívětivé a intuitivní. A také zde najdete základní nástroje pro úpravu fotografií. Tato služba se nachází na adrese https://avatan.ru. Pokud potřebujete rychle upravit fotografii, ale nechcete instalovat speciální programy, použijte k tomu online služby, které jsou uvedeny v tomto článku.
20. září 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:14
    Skvělý editor fotografií. Minimalistický, ale s dobrými funkcemi.