FreePrograms.me

Jak nainstalovat starou verzi prohlížeče Yandex

Как установить старую версию Яндекс.Браузера

Každý výrobce aktuálního prohlížeče pravidelně vydává aktualizace, které nemusí vždy uživatele uspokojit. Zejména Yandex.Browser pravidelně prochází výraznými změnami, a pokud se vám nebudou líbit, máte možnost si do počítače nainstalovat starou verzi tohoto webového prohlížeče.

Jak vrátit starou verzi Yandex.Browser



Níže se podíváme na několik způsobů, jak vrátit starou verzi Yandex.Browser.

Upozorňujeme, že používání starší verze webového prohlížeče výrazně snižuje zabezpečení vašeho počítače. Pokud je to možné, používejte nejnovější verzi tohoto webového prohlížeče, protože jen tak zajistíte maximální bezpečnost vašeho počítače a důvěrných informací.


Metoda 1: Obnovení systému



Pokud jste v počítači dříve používali starou verzi prohlížeče Yandex, ale po chvíli byla aktualizována na novou, máte možnost vrátit se k předchozí verzi poměrně jednoduchým způsobem, který zahrnuje použití funkce obnovení systému.

Tento počítačový nástroj je zaměřen na odstraňování závažných problémů. Jeho podstatou je, že provoz vašeho počítače se zcela vrátí do stavu před nějakou dobou, a to na zvolené časové období, které odpovídá datu, kdy jste ještě používali starou verzi Yandex.Browser.

  1. Chcete-li to provést, otevřete okno "Kontrolní panel“ a přejděte do sekce "Zotavení".

    Как установить старую версию Яндекс.Браузера


  2. Otevřít položku "Spuštění obnovení systému".



  3. Po chvíli se na obrazovce objeví okno s body obnovy, které jsou k dispozici. Budete muset vybrat ten, který plně odpovídá období, kdy v počítači běžela stará verze prohlížeče Yandex.


Upozorňujeme, že v závislosti na počtu změn provedených v systému ode dne vytvoření bodu obnovení může samotný postup trvat velmi dlouho (někdy i půl dne).


Po stažení staré verze prohlížeče Yandx okamžitě vypněte přístup k síti a deaktivujte instalaci aktualizací - jinak prohlížeč zjistí nejnovější aktualizace a okamžitě je nainstaluje.

  1. Chcete-li to provést, otevřete Průzkumníka Windows a přejděte na následující cestu: C:\Program Files (x86)\Yandex\YandexBrowser. V této složce najdete složky, které je třeba smazat.



  2. Nyní postupujte podle následující cesty:

    C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Yandex\YandexBrowser\Application, kde USER_NAME je název vašeho účtu Windows. Upozorňujeme, že složka, kterou potřebujeme, je ve výchozím nastavení skrytá, takže se k ní rychle dostanete pouze okamžitým vložením odkazu do adresního řádku Průzkumníka.

  3. V této složce najdete jeden nebo více souborů, jejichž názvy se skládají z čísel. Přejděte do každé složky a odstraňte dva soubory: service_update.exe и yupdate-exec.exe.





  4. Zavřete okno Průzkumníka. Od této chvíle budou aktualizace v Yandex.Browser zakázány.


Metoda 2: Stáhněte si starou verzi webového prohlížeče



Pokud nejsou k dispozici žádné body vrácení, můžete zkusit stáhnout starší verzi prohlížeče do počítače. Tato metoda se nedoporučuje z důvodu, že staré distribuce nejsou oficiálně distribuovány, což znamená, že máte skutečně šanci stáhnout si do počítače závažný virus, kterého se lze zbavit pouze přeinstalací Windows.

Odkazy ke stažení staré verze prohlížeče neposkytujeme, není však tak těžké je najít. Je zde však jedna důležitá nuance: po stažení a instalaci staré verze prohlížeče Yandex do počítače okamžitě omezte přístup počítače k ​​síti a poté nezapomeňte zakázat instalaci aktualizací metodou popsanou ve výše uvedeném článku. Teprve poté můžete začít plně používat prohlížeč Yandex. To jsou všechny metody, které vám umožňují vrátit starou verzi Yandex.Brower. Pokud máte nějaké dotazy, určitě je zanechte v komentářích.
29. října 2017 10
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. RAISA
    12. listopadu 2017 21:36
    Jaký komentář? NEMÁM STAROU ANI NOVOU VERZI PROHLÍŽEČE YANDEX
  2. Kait.15
    15. listopadu 2017 10:31
    Raiso, vaše otázka je nejasná. Chcete do počítače nainstalovat prohlížeč Yandex?
  3. mix64
    3. prosince 2017 01:39
    I když smažete, co napíšete, stále obdržíte upozornění, že je třeba aktualizovat prohlížeč.
    Sakra, nikdo nemůže udělat RePack tak, aby byl bez aktualizací a zasraného Zen, kdyby to někdo udělal, jsem si jistý, že by mu všichni uživatelé poděkovali.
  4. Diz1k
    Diz1k
    17. listopadu 2023 21:28
    Nejpohodlnější prohlížeč podle mě, nevím proč, prostě neumím používat jiné, za pár let jsem se už stal svým vlastním a ostatní ani zkoušet nechci
  5. Resident
    19. listopadu 2023 18:51
    Souhlasím s autorem posledního komentáře, prohlížeč Yandex je velmi jednoduchý a snadno se používá a všechny aktualizace jsou pro mě docela uspokojivé. Ale teď už budu vědět, co dělat, když se aktualizace posere.
  6. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:17
    všechno klaplo! děkuji autorovi za tak jasný a podrobný článek
  7. GodyVody
    GodyVody
    4. prosince 2023 19:37
    Děkuji, moc jste mi pomohli, všem doporučuji
  8. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 11:30
    Díky bohu, že mi nová verze funguje skvěle, doufám, že se nebude hodit. Děkuju!
  9. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:50
    a řekl jsem, že najdu, jak stáhnout starou verzi, díky