FreePrograms.me

Adobe Premiere Pro 2024 24.5.0.57

Adobe Premiere Pro 2024 (Adobe Premier Pro 2024) je výkonný, flexibilní a snadno použitelný nelineární nástroj pro úpravu videa. Importujte a kombinujte všechny typy mediálního obsahu – videa natočená z mobilních telefonů v rozlišení 5K a vyšším – poté upravujte videa v jejich původním formátu, aniž byste je museli znovu kódovat. Aplikace má pohodlné a intuitivní rozhraní, přizpůsobitelnou časovou osu, mnoho zkratek pro urychlení práce a rozsáhlé funkce pro správu mediálních souborů. Výkon je důležitým předpokladem pro složité a intenzivní scény a Premiere Pro je lepší než všechna zdejší konkurence. Adobe Mercury Playback engine podporuje nejoblíbenější formáty, takže můžete použít více grafických karet pro urychlení vykreslování a exportu.

Díky úpravám textu nyní můžete odstranit všechny pauzy jediným kliknutím a získat větší kontrolu nad náhledem přepisu. Podpora vícekanálového zvuku také umožňuje znovu extrahovat zvukový soubor pomocí konkrétního kanálu nebo kombinace všech kanálů. Se zjednodušeným nastavením barev a lepší tonální kompresí můžete vytvářet úžasné dílo bez dalších nebo složitých kroků. Úpravy barev sdružuje více možností barev na jednu kartu, což vám umožňuje rychle a snadno provádět změny a zobrazovat výsledky. Nová funkce Auto Audio Tagging automaticky označí zvukové soubory jako dialog, hudbu, SFX nebo náladu, otevře ovládací prvky na základním panelu hlasového ovládání a poskytne vám okamžitý přístup k nejdůležitějším nástrojům pro vytváření profesionálního zvuku.
Video Effects Manager umožňuje spravovat všechna rozšíření třetích stran na jednom místě. Rychle identifikujte, opravte a odstraňte nekompatibilní pluginy pro zlepšení stability systému a rychlejší návrat do práce. Díky automatickému restartu projektu můžete snadno pokračovat tam, kde jste skončili. Nyní se můžete snadno obnovit a pokračovat v práci na projektech Premiere Pro, pokud vaše aplikace neočekávaně selže. Premiere Pro nyní podporuje dekódování a kódování souborů H264/HEVC pomocí grafických karet Intel Discrete Graphics (Intel Arc), což dále zlepšuje výkon aplikací. Nedávná vylepšení přidala hardwarově akcelerované dekódování GPU do formátu R3D Raw RED v systému Windows (akcelerace GPU se již dodává na macOS). Podpora GPU funguje pro GPU Nvidia a AMD s alespoň 6 GB grafické paměti. Chcete-li sami vyzkoušet nové funkce, musíte si zdarma stáhnout Adobe Premier Pro 2024 cracked v ruštině.

Dříve byly konkrétní cíle ukládány pro každou epizodu a nebylo možné je sdílet s jinými epizodami a projekty. V režimu exportu můžete přidávat, upravovat a ukládat vlastní cíle. Zabezpečený spolehlivý přenos (SRT) je protokol pro streamování videa založený na UDP, který umožňuje přenos paketů obsahujících video a zvuková data z Premiere Pro různým skupinám uživatelů. SRT vyžaduje připojení mezi Premiere Pro a klientem Viewer. Jakmile je navázáno platné handshake, Premiere Pro odešle video klientovi prohlížeče.

Adobe Premiere Pro 2024 verze 24.5.0.57 si můžete stáhnout níže

Když vytváříte projekt, můžete předem definovat nastavení, která by se měla vztahovat na všechna importovaná média. Můžete vytvořit kopii videa, převést jej do nového formátu nebo ke každému klipu připojit proxy, což není nic jiného než video v nízkém rozlišení založené na původním médiu, které je určeno k manipulaci pomocí nástrojů pro úpravy – tato funkce je cenný pro ty, kteří chtějí rychleji vykreslovat videa, protože změny použité v proxy lze použít i na soubory RAW.

28. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný