FreePrograms.me

Analogy programu Photoshop online

Аналоги программы Фотошоп в режиме онлайн

Pokud se kteréhokoli uživatele zeptáte, jaký grafický editor zná, mnozí pravděpodobně odpoví - Adobe Photoshop. Program Photoshop je skutečně jedním z nejpopulárnějších a multifunkčních grafických editorů současnosti. Ale ne každý má touhu stáhnout si tento program do svého počítače, protože Photoshop váží hodně. Existuje řešení: můžete použít službu online. Dnes se podíváme na několik online služeb, které nabízejí práci se zdroji podobnými Photoshopu. Zaměříme se na funkci instalace. První z těchto zdrojů je na webových stránkách http://photostreet.ru/fotomontazh_online_besplatno.html.

Na této stránce můžete používat grafický editor online. Zde je zkrátka velmi jednoduchý a srozumitelný editor. Hlavním účelem je vytvořit fotomontáž. To znamená, že můžete vytvořit jednu z několika fotografií a dělat další podobné věci. Kromě toho má tato stránka malou sadu dalších funkcí a efektů.

Již recenzováno na našem webu analogu programu Photoshop, pracující online. Opět si můžete připomenout jeho adresu: http://editor.0lik.ru. Tato stránka představuje téměř identickou kopii původního programu Photoshop. Jsou zde shromážděny téměř všechny nástroje, které jsou v originále.

A samozřejmě zde najdete instalační nástroje. Stejně jako v původním programu Photoshop jsou k dispozici také zde. Pokud potřebujete upravit fotografie, můžete použít online služby uvedené v tomto článku. Pomocí nich můžete dosáhnout velmi dobrých výsledků.
02. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 10:58
    Online editory se mi líbí víc než ty, které je třeba instalovat.