FreePrograms.me

PHOTOSHOW PRO 24.0

Sníte o vytvoření krásné prezentace z nezapomenutelných fotografií? Stáhněte si program pro vytváření videí z fotografií „PhotoSHOW PRO“! S jeho pomocí můžete vytvářet velkolepé prezentace, fascinující prezentace o životě vaší rodiny, originální blahopřání, okouzlující svatební prezentace, grafické karty a mnoho dalšího!

Souhlasíte, vytváření videí z fotografií je kreativní a vzrušující proces. Ve snaze osvěžit si vzpomínku na událost nebo osobu, vybíráte fotografie, najdete krásnou hudbu, přemýšlíte o tom, jak to bude vypadat na obrazovce. V hlavě máte obrovské množství různých nápadů a nyní očekáváte radost a obdiv svých přátel ze sledování fascinujícího videa s fotografiemi.

K dispozici je velké množství různých přechodů a efektů (včetně 3D), šablon titulků, spořičů obrazovky a animovaných koláží.
Navíc je tu možnost přidávat a upravovat hudbu, vícevrstvá animace pomocí klíčových snímků, podpora velkého množství formátů včetně těch optimalizovaných pro mobily, tablety a YouTube.
Hlavní výhody PhotoSHOW PRO:

  • více než 150 stylových přechodů a speciálních efektů, včetně 3D;
  • hotové šablony pro titulky, spořiče obrazovky a animované koláže;
  • snadné přidávání a úpravy hudby;
  • vícevrstvá animace pomocí klíčových snímků;
  • vytvářet videa ve více než 30 různých formátech a vypalovat je na DVD;
  • příprava prezentací pro mobily, tablety a YouTube;
  • pohodlné a dostupné rozhraní v ruštině.



Můžete si vybrat libovolný počet fotografií k zobrazení, nastavit originální přechody mezi snímky, přidat příjemnou hudbu na pozadí, a to není vše! Program pro vytváření prezentace vám umožňuje používat ve videu animační efekty, díky nimž vaše obrázky doslova „ožijí“ na obrazovce a způsobí upřímnou radost mezi publikem. Vyberte si pro své video stylová úvody a přidejte vysvětlující názvy, aby bylo vaše video smysluplnější a ucelenější.
Jen si představte, jak působivě budou vaše fotografie vypadat v prezentaci! Z fotografií budete moci vytvářet skutečné filmy, jejichž hlavními postavami budete vy a vaši blízcí. Chcete-li to provést, stačí si do počítače stáhnout program pro vytváření videí z fotografií, vyzbrojit se zajímavými nápady a začít vytvářet prezentaci! Ciťte se jako skutečný režisér s programem PhotoSHOW PRO!

Níže si můžete stáhnout program PhotoSHOW PRO verze 24.0

PhotoSHOW PRO je jeden z mála programů, který umožňuje vytvářet videa z fotografií v profesionální kvalitě téměř bez námahy. Díky připraveným šablonám, pohodlnému editoru snímků a spoustě videonávodů na webových stránkách programu je vytváření prezentace potěšením!

27. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný