FreePrograms.me

Online převodník jednotek

Конвертер величин в режиме онлайн

Různé konvertorové programy, online služby pro převod souborů z jednoho formátu do druhého. Podívali jsme se na převodníky, které uživatelům pomohly překládat soubory z jednoho formátu do druhého. Dnes budeme opět mluvit o převodníku, ale jeho rozsah je poněkud odlišný. Takový převodník existuje a byl na mnoha telefonech a s největší pravděpodobností jej mnoho z nás použilo. Budeme mluvit o službách, které uživatelům nabízejí služby online převodníků. Na webu je k dispozici vynikající převodník jednotek http://www.converter-si.ru. Stránka nabízí uživateli standardní sadu převodníků jednotek, a to převod fyzikálních veličin jako je hmotnost, čas, tlak, rychlost, délka a mnoho dalšího. Je velmi pohodlné používat tuto službu, protože její rozhraní je velmi pohodlné a srozumitelné.

Další převodník, který funguje online, je na webu http://www.convert-me.com/ru. Tento převodník se výrazně liší od předchozího. Zde můžete také převádět různé veličiny. Ale ve srovnání s předchozí službou je na tomto webu mnohem více hodnot.

Zde jsou všechna množství rozdělena do kategorií. Existují například základní veličiny. Patří mezi ně hmotnost, rychlost, plocha a další. Také na této stránce najdete takové kategorie veličin jako strojírenské, speciální a počítačové. Rozhraní této služby je trochu nepřehlednější než rozhraní předchozí, ale můžete na to přijít. Zde uvedené online převodníky vám pomohou převádět hodnoty správně a rychle. Oba převodníky mají zcela přehledné a uživatelsky příjemné rozhraní.
18. července 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    3. prosince 2023 15:18
    Děkuji moc, konečně jsem na tento převodník přišel
  2. Tulipán
    Tulipán
    4. prosince 2023 12:07
    Skvělý a velmi pohodlný převodník jednotek. Používám to často.
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:52
    Skvělý převodník. Je přítomno mnoho různých hodnot.