FreePrograms.me

Movavi Video Editor Plus 24.0.2

Zajímavý program na úpravu a konverzi videí v ruštině s dávkovou podporou a dalšími vychytávkami.

Tento program má mnoho užitečných funkcí pro korekci videa. I přes obrovské množství programových operací je rozhraní snadné a intuitivní. Díky kombinaci kvality a snadného použití je Movavi velmi populární mezi lidmi různého profesního původu. Program umožňuje udělat jak kvalitní střih reklamy na značkový produkt (mimochodem tento editor používají značky jako Coca-Cola a Microsoft), tak jednoduše rodinné video s těmi nejlepšími momenty. z výletu.
Práce s fragmenty videa: Vhodné je stříhání fragmentů z videa, kvalitní lepení a také přidávání různých krásných přechodů mezi fragmenty. Vývojáři programu potěšili uživatele také řadou různých filtrů a efektů. Program má také velkou sadu titulů, které lze snadno upravovat.
Zvuky v programu můžete překrývat pomocí mikrofonu, různých hudebních nástrojů připojených k počítači, ale i jednoduchého překrývání MP3 a dalších audio formátů. Program disponuje zajímavými funkcemi pro zlepšení kvality videa, a to stabilizací, úpravou kontrastu, jasu, čistoty videa a automatickým vylepšením kvality videa.

Mnoho video bloggerů má tento video editor rád pro jeho rychlost provozu, protože potřebují natočit materiál a rychle jej umístit na síť, s minimálním časem stráveným editací a přípravou dalšího materiálu.

Movavi Video Editor Plus verze 24.0.2 si můžete stáhnout níže

Při importu mediálních souborů do projektu je možné zachytit video a zvuk, včetně z TV tunerů, videorekordérů (VHS) a AVCHD videokamer. Pomocí Movavi Video Editor můžete také vytvářet plnohodnotné prezentace z fotografií a digitálních obrázků. Hotové projekty lze uložit na pevný disk, vypálit na DVD nebo importovat do formátu optimalizovaného pro prohlížení na různých mobilních zařízeních (Apple, Nokia, Android, Sony PSP, BlackBerry, Xbox 360, Palm atd.).

29. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný