FreePrograms.me

Fotostars je dobrý editor fotografií


Co dělají lidé na sociálních sítích? Samozřejmě, že většina zde komunikuje. A téměř každá sociální síť má možnost zveřejňovat vaše fotografie. Pořízení fotografie není obtížné, ale většina uživatelů dává přednost zpracování fotografií před jejich zveřejněním. A samozřejmě se k takovým účelům používají různé editory fotografií. Dnes existuje spousta různých programů na úpravu a zpracování fotografií. Ale ti lidé, kteří chtějí okamžitě zpracovat fotografie, nepotřebují profesionální fotoeditory. V takových situacích je jednodušší použít pro stejné zpracování a úpravu fotografií online službu, která bude fungovat v každém moderním prohlížeči. O jedné takové službě si dnes povíme.

Fotostars je bezplatný online editor obrázků. Pomocí tohoto editoru můžete zpracovávat jakékoli fotografie online. Okamžitě stojí za zmínku, že tento editor fotografií se velmi snadno používá a má rozhraní v ruském jazyce.

Chcete-li začít používat editor Fotostars, musíte následovat odkaz http://fotostars.me. Poté budete muset kliknout na tlačítko, které říká „Upravit fotografii". Poté budete muset nahrát fotografii a můžete ji začít upravovat.

Ve fotoeditoru Fotostars není nic zbytečného. Jsou zde pouze základní nástroje pro zpracování fotografií. Například zde najdete různé efekty, barevné rámečky, světlé nápisy a mnoho dalšího. Proč potřebujete takový editor fotografií? Je to přesně takový editor, který se bude hodit, pokud uživatel potřebuje rychlé a zároveň kvalitní zpracování fotografií.
22. srpna 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Ale
    1 Leden 2017 15: 28
    Ano, program je tak skvělý, můžete si ho stáhnout.
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:52
    Miluji editory fotografií, které nevyžadují instalaci.