FreePrograms.me

Artweaver 7.0.14 zdarma


Artweaver je dobrá aplikace pro korekci rastrové grafiky, která je dostupná pouze pro Windows. Je určen pro začátečníky a středně pokročilé uživatele.

Artweaver je další grafický editor, který tvrdí, že je volným analogem Adobe Photoshopu. Program může simulovat malbu olejem, akrylovou barvou, štětcem, pastelkou, tužkou, uhlem, pastelem, airbrushem atd. Nechybí ani různé filtry, práce s průhledností a vrstvami, export a import souborů do různých grafických formátů a mnoho dalšího.
Software obsahuje všechny potřebné nástroje. Můžete vytvářet a upravovat obrázky, napodobovat olejomalby a akvarelové malby, spravovat barvy a opravovat fotografie.
V editoru je k dispozici také řada štětců, jako jsou oleje, pastely, tužky, airbrushe atd. Navíc podporuje všechny oblíbené formáty mediálních souborů: GIF, PNG, JPEG, TGA, PSD a mnoho dalších.

Jednou z hlavních vlastností softwaru je jeho schopnost spolupracovat. Budete moci pracovat online a sdílet projekt se svým týmem.

Níže si můžete stáhnout Artweaver 7.0.14 Free

Kromě výše uvedených funkcí má Artweaver atraktivní a uživatelsky přívětivé rozhraní, kterému rychle porozumíte. Artweaver si můžete stáhnout zdarma a nainstalovat na nejnovější verze Windows


31. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný