FreePrograms.me

Icecream Video Editor 3.20

Do programu je možné přidávat video soubory, obrázky a zvukové soubory a následně je přidávat na časovou osu.
Uživatel může také přidat barvy, vizuální efekty a přechody mezi scénami, přidat text, aplikovat na něj efekty a určit jeho umístění na obrazovce, nastavit formát videa, rozlišení a kvalitu, oříznout video a zvuk, otočit a převrátit video a obrázky, vytvářet videa a nahrávat je na Disk Google, YouTube a Dropbox přímo z programu a mnoho dalšího.
Objevte uživatelsky přívětivý program pro úpravu videa pro profesionály i začátečníky. Ořízněte, ořízněte a spojte videoklipy, přidejte přechody, zvuk a další.

Jak píší autoři, jejich vývoj je určen pro běžného uživatele, samozřejmě bude pracovat s pokročilejšími nástroji. Zde však najdete snadné použití a funkce, které každému uživateli umožní upravovat jak stávající videa, tak vytvářet nová od začátku. Přestože má rozhraní poměrně známý vizuální vzhled (velmi podobný většině ostatních aplikací tohoto typu), Icecream Video Editor má řadu výkonných editačních funkcí, které jsou úhledně zabudovány do nabídky.

Usnadňuje vytvoření vysoce kvalitního videa z jakýchkoli fragmentů filmů nebo obrázků. Chcete-li je spojit, stačí je umístit na jednu časovou osu a oříznout zbytečné okamžiky. Náhlé změny snímků během úprav můžete snadno eliminovat pomocí vestavěných přechodů a efektů a vytvořit jedinou pásku z fragmentů videa nebo fotografií, které potřebujete. Při práci na projektu můžete také překrýt zvuk, který potřebujete, nebo použít funkci práce s textem k vytvoření titulků.
Úprava videa pomocí programu Icecream umožňuje upravit rychlost přehrávání, otáčet a překlápět snímky, upravit kontrast, jas a další parametry. Jednou z hlavních výhod video editoru je možnost upravit kvalitu videa při jeho exportu po dokončení práce. Program je nenáročný na počítačové zdroje a nezatěžuje systém. Můžete dokonce pracovat na notebooku. Také díky častým aktualizacím byly opraveny všechny chyby ve starších verzích.
Bezplatná verze má omezení na počet videí na časové ose a délku finálního materiálu a nelze ji použít pro komerční aktivity. Základní plán také umístí na obrázek vodoznak.

Základní možnosti:

  • možnost umístit video a fotografii scény na jednu časovou osu;
  • přidání jednoho z 15 přechodů;
  • přidávání video efektů;
  • stříhání videa;
  • přidání zvukové stopy k videu;
  • přidání textu;
  • zrychlení a zpomalení videa;
  • odraz a rotace přidaných videoklipů a fotografií;
  • výběr kvality videa;
  • možnost nahrávat videa na YouTube, Dropbox a Disk Google;
  • Nastavení zvuku: hlasitost, efekty, zeslabování, zeslabování.

и многое другое ...

Můžete se podívat na snadno použitelnou funkci časové osy, která uživatelům umožňuje spojovat videa a fotografie dohromady. Kromě toho mohou uživatelé ke svým projektům přidávat zvukové stopy, dokonce i komentáře a textové názvy. Další významnou funkcí programu je funkce ořezávání videa. S ním můžete upravovat a stříhat svá videa a poskytovat vysokou úroveň přizpůsobení. Kromě toho aplikace umožňuje měnit rychlost přehrávání videa (můžete zvýšit nebo zpomalit rychlost přehrávání videa), otáčet a překlápět přidaná videa nebo fotografie a také určit kvalitu videa při ukládání. Software také zobrazuje několik přechodových efektů mezi scénami, které vám pomohou dosáhnout profesionální úrovně.
Pozor, nikdo vám nezakazuje upravovat hlasitost zvuku, přidávat přechodové efekty a upravovat kvalitu videa, aplikace se také pyšní sadou filtrů.

Abych to shrnul, pokud vše, co potřebujete, je jednoduchý program, který vám pomůže s jednoduchými úpravami videa, Icecream Video Editor stojí za vyzkoušení. Je zdarma, nabízí dostatek funkcí pro to, k čemu ho budete potřebovat, a snadno se používá. Pokud jej potřebujete pro profesionální práci, můžete jej stále používat s nástroji, které poskytuje.

Icecream Video Editor navíc nabízí snadný způsob, jak sdílet své výtvory přímo na YouTube, Vimeo nebo jiných platformách sociálních médií. Snadno se spojte se svým publikem a předveďte svůj talent pomocí několika kliknutí.

Icecream Video Editor verze 3.20 si můžete stáhnout níže

Icecream Video Editor je spolehlivý a efektivní nástroj pro úpravu videa, který je vhodný pro amatéry i profesionály. Popusťte uzdu své kreativitě a vytvářejte úžasná videa s tímto všestranným softwarem. Vyzkoušejte Icecream Video Editor ještě dnes a posuňte své dovednosti v oblasti úpravy videa do nových výšin.

03. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný