FreePrograms.me

Nejlepší programy pro stahování her do počítače

Лучшие программы для скачивания игр на компьютер


Počítačové hry jsou jedním z nejoblíbenějších druhů zábavy, který je oblíbený jak mezi mladší generací, tak mezi dospělými. Pokud jsme ještě před pár lety stáli hodiny u přepážek a vybírali si disk s hrou, nyní uživatel nemusí ani vycházet z domu - stačí otevřít program pro stahování her a vybrat si možnost, která se mu líbí.

Níže se podíváme na speciální počítačové programy zaměřené na stahování počítačových her. Mnohé z programů vám budou známé a některé, jak doufáme, pro vás budou příjemným zjištěním.

Pára



Лучшие программы для скачивания игр на компьютер



Měli byste začít s nejoblíbenější herní službou, která vám umožňuje vyhledávat, nakupovat a stahovat hry, komunikovat s ostatními uživateli služeb, sdílet úspěchy, prodávat zboží a mnoho dalšího.

Steam je skutečným nálezem pro uživatele, kteří oceňují vysoce kvalitní počítačové hry. Většina řešení prezentovaných na Steamu je placená, nicméně během výprodejů (kterých je každý rok mnoho) lze hry pořídit doslova za nic.

Stáhněte si program Steam http://store.steampowered.com/about/?l=russian

Herní centrum Mail.ru





Společnost Mail.ru již delší dobu vyvíjí vlastní herní službu, která umožňuje vyhledávat počítačové hry a stahovat je do počítače.

Mezi funkcemi služby je třeba poznamenat, že existuje široká knihovna počítačových her různých žánrů, ale navíc budou všechny bez výjimky distribuovány zcela zdarma.

Stáhněte si program Game Center Mail.ru https://games.mail.ru/gamecenter/download/

Původ





Další populární dodavatel počítačových her, který má spoustu exkluzivit, o kterých si služba Steam může nechat jen zdát, je zde například shromážděna celá knihovna Electronic Arts.

Většina kvalitních a známých her je zde samozřejmě distribuována na placené bázi, nicméně ve výprodejových obdobích můžete hodně ušetřit.

Stáhněte si program Origin https://www.origin.com/rus/ru-ru/store/download

BlueStacks





BlueStacks je v podstatě emulátor Androidu, ale v poslední době jej vývojáři začali umisťovat jako nástroj pro vyhledávání, stahování a spouštění her Anfrtoid na počítači.

Souhlasíte, mnoho her pro Android již nevypadá primitivně - mají vysoce kvalitní grafiku a dobře promyšlený děj. Proč si tedy na počítači nezahrát hry určené pro chytré telefony a tablety?

Stáhněte si BlueStacks http://www.bluestacks.com/download.html

Mediaget





Program MediaGet je pokročilejší torrentový klient, který má vestavěný systém pro pohodlné vyhledávání nejen počítačových her, ale také filmů, televizních seriálů, hudby, knih a dalšího obsahu.

Program se nedoporučuje, protože distribuuje pirátský obsah, což znamená, že stažené soubory mohou být pro váš počítač potenciálně nebezpečné. Některé počítačové hry však jednoduše nelze najít a zakoupit online, což znamená, že služby jako tento program jsou ideálním řešením.

Stáhněte si program MediaGet http://mediaget.com/?lang=ru

shareman





Program podobný v podstatě MediaGet. Jedná se o stejný torrentový klient, který vám umožňuje stahovat hry do počítače pomocí technologie P2P.

Program je vybaven pohodlným a intuitivním rozhraním s ruskou lokalizací, což vám umožní dovedně používat program od prvních minut jeho spuštění. Vestavěná herní knihovna vám umožní najít tisíce her různých žánrů – a vše je k dispozici zcela zdarma. Bohužel program bude šířit pirátský obsah, takže jej také nelze doporučit kvůli hrozbě ohrožení bezpečnosti vašeho počítače.

Stáhněte si program Shareman https://shareman.tv/

Doufáme, že vám tento článek umožnil vybrat si správnou možnost programu pro stahování her do počítače. Pokud máte na mysli pohodlnější, funkčnější a léty prověřený program podobného zaměření, určitě se o něj podělte v komentářích.

23. října 2017 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    17. listopadu 2023 22:06
    Hlavní věc je, že vše je licencováno a nechytíte žádný virus, takže je lepší nepoužívat služby třetích stran
  2. ADAM NELEGAL
    ADAM NELEGAL
    22. listopadu 2023 20:56
    Téma je funkční a spolehlivé, doporučuji vám stáhnout si nejlepší ochranu proti virům a všem druhům strusky na internetu 
  3. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 08:38
    článek je velmi užitečný! Programy jsou opravdu nejlepší! 
  4. Tulipán
    Tulipán
    4. prosince 2023 12:06
    Díky za velký výběr, o některých jsem ani nevěděla. 
  5.        Nulu
    6. prosince 2023 07:10
    Kolik metod ve skutečnosti existuje pro stahování her! Děkuji autorovi článku za podrobný příběh.
  6. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:48
    Jsem fanoušek steamu, nejlepší platformy