FreePrograms.me

AVS Video Editor 10.0.1.421

AVS Video Editor usnadňuje úpravu videa, než by se na první pohled mohlo zdát. Možná není tak bohatý jako jiné profesionálnější video editory, ale funguje skvěle pro vytváření domácích mediálních kompozic vaší poslední dovolené nebo narozenin dítěte.

Program má pěkné rozhraní, které se příjemně používá. Dodržuje klasické rozložení editoru s různými oblastmi vyhrazenými pro knihovnu médií, časovou osu a okno náhledu. AVS Video Editor navíc obsahuje řadu přechodových efektů, video efektů a textových a video bloků, které vám pomohou snadno okořenit vaše video.
Celý kreativní proces pokrývá AVS Video Editor, od zachycení videa z široké škály externích zdrojů až po konečné uložení vašeho výtvoru v různých formátech v závislosti na vaší cílové platformě: počítačový soubor, vypálený disk, multimediální zařízení nebo webová stránka.

Upravujte a ukládejte videa ve všech oblíbených formátech (MP4, M4V, MOV, MKV, WEBM, AVI, DVD, VOB, MPG, WMV, 3GP, FLV, M2TS, TS atd.)

Zpracujte video v jakémkoli rozlišení: HD, Full HD, 2K Quad HD, 4K Ultra HD a DCI 4K.

Otevírejte, upravujte a ukládejte videa pomocí oblíbených kodeků H.264/AVC, VP8, MPEG - 4, MPEG - 2, MJPEG, H.263 atd. Soubory můžete také otevírat pomocí moderních kodeků H.265/HEVC, AV1, VP9 .

Urychlete střih HD videa pomocí vestavěné technologie ukládání videa do mezipaměti a hardwarově akcelerovaného dekódování videa pomocí grafických karet (GPU): Intel HD Graphics nebo NVIDIA® GeForce®. K dispozici pro kodeky H.264/AVC, H.265/HEVC, AV1, VP9, ​​​​VP8, VC - 1 a MPEG - 2.

Používejte pohodlné automatické předvolby pro výkonné počítače.

AVS Video Editor je skvělá kombinace výkonu a snadného použití, která průměrnému uživateli poskytuje všechny nástroje, které potřebuje k úpravě videa, při zachování obtížnosti na rozumné úrovni.

AVS Video Editor verze 10.0.1.421 si můžete stáhnout níže

Algoritmus automatické detekce scén vám umožňuje rychle procházet, upravovat soubory a předcházet chybám při stříhání a kombinování souborů. Samostatná nastavení a charakteristiky videa a zvuku. Vestavěný nástroj Audio Editor umožňuje upravovat a míchat zvukové stopy pro vytvořené filmy.

23. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný