FreePrograms.me

Advanced SystemCare Ultimate 16.7.0.113

Byl aktualizován poměrně známý program, který obsahuje velké množství utilit uvnitř, všechny jsou zaměřeny na pomoc uživateli při optimalizaci a také na hluboké přizpůsobení operačního systému Windows. Kromě toho, co bylo napsáno výše, program vám umožní najít a opravit všechny existující chyby v systému a je také možné zvýšit celkovou úroveň výkonu, obecně kompletní sadu.

Advanced SystemCare Ultimate vám umožňuje čistit, udržovat a zlepšovat výkon vašeho počítače. 
Zájemci naleznou Toolbox jako užitečnou utilitu, která poskytuje přístup k široké škále utilit rozdělených do kategorií (Clean, Repair, Security, System Optimization a Clean System), které vám umožní udržovat váš počítač a zajistit maximální výkon.
Mimo jiné můžete defragmentovat a optimalizovat pevný disk, spravovat ovladače a procesy, měnit nastavení operačního systému, trvale ničit soubory, spouštět defragmentaci registru a vyhledávat problémy a zranitelnosti, které by mohly ohrozit zabezpečení vašeho počítače.
Pro většinu uživatelů je užitečný widget Advanced SystemCare Performance Monitor, který ukazuje procento využití CPU, RAM, pevného disku a síťového provozu a obsahuje nástroje pro uvolnění RAM a pořizování snímků obrazovky. 
Rescue Center umožňuje vytvářet a spravovat body obnovení systému, zatímco Turbo Boost je funkce, která dokáže zrychlit Windows tím, že zakáže procesy a služby, které nejsou pro určité funkce potřeba. 
Dalším upgradem pro Ultimate z jiných verzí Advanced SystemCare je robustnější antivirový engine, který využívá engine Bitdefender s hodnocením N.1 k ochraně vašeho počítače před online hrozbami a IObit Malware Fighter engine k zachycení malwaru. Přidejte k tomu Real-Time Protector (který aktivně chrání před spywarem) spolu s Browser Anti-Tracking (který odstraní všechny stopy vaší webové navigace, jakmile zavřete prohlížeč) a můžete si být jisti, že všechny vaše online zážitky jsou v bezpečí, aniž byste museli dělat kompromisy v rychlosti. 
Advanced SystemCare má další nástroje, jako je Program Deactivator, který deaktivuje zbytečné procesy na pozadí, HomePage Protection, která zabraňuje neoprávněným úpravám domovské stránky vašeho prohlížeče a vyhledávače. Uživatelé Androidu mohou také využít ManageMyMobile, který vám pomůže čistit, spravovat procesy a odstraňovat bloatware z vašeho smartphonu (to vyžaduje instalaci Advanced MobileCare). ManageMyMobile také načítá informace o vašem zařízení, umožňuje vám pořizovat fotografie v reálném čase a je schopen zobrazovat fotografie, hudbu, videa, kontakty a aplikace na vašem počítači. 
Uvnitř balení najdete další dva známé programy: IObit Drive Booster, který neustále aktualizuje ovladače na nejnovější verzi, a IObit Uninstaller, což je pokročilý nástroj pro odstranění softwaru a pluginů prohlížeče.
Za zmínku stojí, že všechny změny, které prostřednictvím programu provedete ve svém operačním systému, lze vrátit zpět, to znamená, že pro každou akci se vytvoří záložní kopie, a pokud nebudete s něčím spokojeni, můžete vše vrátit zpět, abych tak řekl, Samozřejmě je to velmi pohodlné a myslím, že je to nezbytné pro programy tohoto typu. Vývojáři uvedli, že pomocí funkcí jejich produktu bude každý uživatel moci skenovat pevné disky při hledání různých typů spywaru, reklamních produktů, pokud existují, budou rychle odstraněny. 
díky ochraně v reálném čase proti virům, spywaru a phishingu a také široké škále nastavení ladění a čištění systému.
Klíčové vlastnosti:

  • automaticky zajišťuje maximální výkon počítače bez zpomalení systému;
  • Plná kompatibilita s jiným bezpečnostním softwarem.
  • dostupnost pokročilých antivirových technologií s jádrem Bitdefender;
  • detekce virů, trojských koní, červů, spywaru, adwaru a dalšího malwaru;
  • nepřetržitá automatická proaktivní ochrana proti všem typům internetových hrozeb;
  • technologie proaktivní antivirové kontroly, která v reálném čase sleduje chování všech procesů v systému, kontroluje soubory přenášené e-mailem a blokuje možné hrozby;
  • algoritmus pro skenování a bezpečnou opravu systémového registru;
  • dva provozní režimy (jednoduchý a expertní) a mnoho dalšího.

Program je schopen analyzovat a optimalizovat nastavení systému, provádět dobrou defragmentaci pevných disků, je také možné čištění a optimalizace systémového registru, program bude pracovat na pozadí, aniž by zasahoval do vaší práce na počítači, také vás ochrání od spywaru a malwaru a vyčistí vaše pevné disky od různých typů odpadků, najde a opraví všechny systémové chyby, odstraní všechny stopy pobytu na internetu, odebere a přidá programy, které potřebujete ke spuštění, nastaví připojení k internetu. 

Níže si můžete zdarma stáhnout Advanced SystemCare Ultimate verzi 16.7.0.113

Nejnovější verze Advanced System Care obsahuje mimo jiné správce spouštění s funkcí optimalizace na jedno kliknutí pro automatické zrychlení spouštění systému a výchozí program, který umožňuje nastavit výchozí software pro jednotlivé kategorie (prohlížeč, audio přehrávač, video přehrávač, prohlížeč fotografií, čtečka PDF a správce komprimovaných archivů). Další novinkou, která stojí za zmínku, je modul Plug-in/Toolbar Cleaner, který chrání před potenciálně škodlivým výstupem z některých zásuvných modulů.

08. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný