FreePrograms.me

Online retuš obličeje

Онлайн ретушь лица

V tomto případě nástroje znamenají různé editory fotografií. Takové editory již disponují celou řadou různých nástrojů, se kterými můžete fotografie efektivně zpracovávat. Nejčastěji se však takové editory používají pro profesionální zpracování fotografií. Pokud potřebujete pouze odstranit vady z fotografie, můžete použít jeden nástroj. Pokud potřebujete na fotografii odstranit velké vady z obličeje, měli byste použít nástroj zvaný retuš. Pomocí tohoto nástroje můžete odstranit různé vady z obličeje na fotografii. Retuš se skvěle hodí například na odstranění akné z fotografie, vrásek, černých teček a mnoho dalšího. Níže je uvedeno několik online služeb, které tento nástroj poskytují.

Velmi pohodlná služba je na webu http://makeup.pho.to/ru. Zde stačí otevřít odkaz v prohlížeči lyubom, nahrajte fotografii a poté klikněte na tlačítko „Použít“. Po těchto krocích získáte vysoce kvalitní výsledek.

Kromě toho na tomto webu můžete využít další nástroje pro zpracování fotografií. Existuje například editor fotografií, který má základní funkce pro zpracování fotografií.

Tato stránka http://retush.net/retush Můžete také použít nástroj retušování. Pokud porovnáte tento web s předchozím, zdá se vám nepřehlednější a složitější. Ale to je jen první dojem. Budete muset nahrát fotografii a na boční liště vybrat "Retuš". A zde si budete muset vybrat, co potřebujete ke zpracování fotografie. Chcete-li zpracovat své fotografie pomocí retušovacího nástroje, použijte zde uvedené služby.
28. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:07
    Stránka líčení na tom není špatně ani s retuší fotek. Vše vypadá přirozeně.