FreePrograms.me

Seznam emulátorů Windows pro Android

Uživatelé Windows mají oproti ostatním uživatelům softwaru mnoho výhod. Je možné používat Windows na vašem smartphonu? Samozřejmě ano! Po přečtení tohoto článku až do konce budete mít znalosti sebevědomých uživatelů o některých z nejlepších emulátorů Windows pro Android.



V naší recenzi najdete seznam nejlepších emulátorů Windows, které vám pomohou užít si práci s verzí Windows na vašem zařízení Android.

Windows Emulators pro Android je program nebo software. Pomáhá provozovat operační systém Windows na Androidu. A umožňuje vám používat všechny funkce systému Windows, jako jsou Windows 98, XP, 7, 8.1 a 10 v systému Android.



Musíte také vzít v úvahu potíže při emulaci operačního systému Windows, protože má velmi složitý systém. To znamená, že jsou k dispozici emulátory Windows pro zlepšení výkonu Windows na zařízení Android.



Seznam nejlepších emulátorů Windows pro software Android




Emulátory Windows jsou v aplikacích obchodu s aplikacemi Google přítomny ve velkém počtu, ale najít přesný emulátor pro Windows je poměrně obtížné. O nejlepším emulátoru Windows pro Android jsme se však již zmínili. Tyto emulátory nebo simulátory jsou jednoduché a efektivní na ovládání. Vybírejte proto podle svých potřeb.



Víno




Wine je možná nejoblíbenější emulátor Windows, který můžete pro Android najít. Jedná se o open source projekt, který začal s Wine 3.0, následovaný Wine 4.0, 5.0. Dnes máte možnost najít nejnovější dostupnou verzi, tedy Wine 7.0,7,9.
Wine 7.0 lze stáhnout z některých webových stránek, jako je Wine website nebo APK Mirror. Tato verze je k dispozici pro procesory x86 a ARM. Na emulátoru tak můžete provozovat 32bitové i 64bitové Windows.


Toto je nejlepší emulátor Windows pro Android, protože vám umožňuje hrát je počítačové hryty, které jsi chtěl. Při pokusu o spuštění čehokoli na tomto emulátoru však můžete narazit na určitá omezení. Ale s každou aktualizací je tato aplikace lepší než kdy předtím.



PC emulátor Limbo



Díky Limbo máte nyní možnost emulovat Windows na vašem telefonu. Můžete na něm také snadno spouštět aplikace pro Windows. V žádném případě není vhodný pro starší verze Androidu, protože se OS může zaseknout. Tento emulátor umožňuje emulovat Windows 7,8.1, 10 a XNUMX na vašem zařízení.


Proto je vhodné pro tento emulátor použít špičkový smartphone. Ačkoli tato aplikace není dostupná v obchodě Google Play. Proto jsme poskytli odkaz na stažení aplikace emulátoru Limbo https://disk.yandex.ru/d/GNNcaCNTKOOIZQ.



Win 98



Pokud vám chybí základní operační systém Windows 98 a chcete vrátit nostalgii. Pak vám může hodně pomoci simulátor Win 98. Surfujte na internetu, malujte, přehrávejte hudbu a videa Windows Media Player, hrajte hry jako Solitaire Solitaire a Spider Solitaire a používejte je textové editory. S tímto simulátorem si tedy můžete znovu prožít všechny své vzpomínky z dětství.


Stejně jako ostatní simulátory získáte k ovládání aplikace ukazatel myši. Stejně jako ikona klávesnice v pravém rohu, kterou lze otevřít kliknutím na ni.



JPCSIM



JPCSIM je počítačový simulátor, který vám pomůže nainstalovat Windows do smartphonu. Tato aplikace se skládá z různých verzí Windows, od MS-DOS po Windows 7. Jako funkce lze použít Malování, Windows media player a různé další počítačové programy. Použití JPCSIM vám poskytne skutečný zážitek z operačního systému Windows. Navíc tato aplikace podporuje různé jazyky, jako je angličtina, španělština, portugalština.


Spuštění na plochu trvá téměř 10–15 sekund. Navíc získáte myš a klávesnici na obrazovce, které nahradí skutečnou věc.



Bochs emulátor



Bochs Emulator je emulátor Pentium PC pro zařízení Android. Jedná se o vysoce přenosný open source (x32) IA-86 napsaný v c++. Tento emulátor obsahuje procesor Intel x86, vlastní Bios a běžná I/O zařízení. Bochs je navržen pro práci s více operačními systémy, jako je Linux, Windows a DOS. Funguje jako stroj ve stroji, protože můžete spravovat software i různé operační systémy.


Zajímá vás, jak to funguje na Androidu bez myši a klávesnice? No, je to jednoduché, po instalaci této aplikace Bochs okamžitě emuluje touchpad pomocí pravého/levého tlačítka myši. Když začnete hledat své oblíbené stránky, na obrazovce se navíc objeví klávesnice na obrazovce.



Win7 Simu



Win7 Simu je také simulátor, který lze použít pro Windows 7. Jak víme, Microsoft přestal podporovat Windows 7. Obliba Windows 7 však nikdy nepolevila. Po instalaci aplikace se dostanete na obrazovku načítání a poté do uživatelského rozhraní Windows.


Tato aplikace obsahuje interaktivní plochu, klasické hry jako Minesweeper a Purble Place. A hledat na internetu Internet Explorer funguje v pohodě. Win7 simu je navíc pravidelně aktualizován, aby se zlepšil výkon.



Windows 7 PO Simulator




Windows 7 PO Simulator je dalším simulátorem, který dokáže vrátit nejúčinnější operační systém. Všechny tyto funkce zahrnují plnou dotykovou podporu, rozhraní Windows, Internet Explorer atd. Přestože se jedná o přesnou kopii OS Windows 7 a při práci na něm můžete narazit na různé problémy. Můžete si to však vyzkoušet a zjistit, co je v tomto simulátoru nového.


Windows 98 PO Simulator




Stejně jako ostatní simulátory je i simulátor Windows 98 PO plně přizpůsoben tak, aby vám poskytl plný zážitek ze systému Windows 98. Zde můžete surfovat po internetu, hrát solitaire, kreslit nebo dokonce používat poznámkový blok k zápisu. Navíc získáte vlastní tapety a podporu USB pro myši. Určitě čelil nějaké kritice, ale s dalšími aktualizacemi doufáme, že se to zlepší.

23. května 2022 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    17. listopadu 2023 22:36
    Užitečný článek o emulátorech, už jsem ho četl a překvapilo mě, že jich je tolik
  2. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 16:52
    Článek mi hodně pomohl! díky za tak dobrý článek! 
  3. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 16:13
    Skvělý výběr emulátorů v tomto článku, díky
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 21:24
    Vynikající seznam emulátorů pro Android, vše je v pořádku, děkuji
  5. Více Fretka
    Více Fretka
    10 Leden 2024 00: 53
    Užitečný, skvělý O některých emulátorech jsem nevěděl, užitečný článek