FreePrograms.me

Video - INSTALACE 19.0

VideoMONTAZH je jednoduchý, ale velmi funkční program pro úpravu videí. Ruský redaktor v mnohém předčí své zahraniční protějšky. Video editor má sadu základních nástrojů pro zpracování videa a je ideální pro začátečníky v tomto oboru.
Jeden z mála video editorů, který umožňuje začínajícím uživatelům plně upravovat svá první videa.

Software má přístupnou strukturu práce krok za krokem a vestavěný online výukový program s podrobným vysvětlením nástrojů a funkcí programu. K tomu je přidána velká knihovna vizuálních a grafických efektů, které lze do videa vložit pouhými několika kliknutími. VideoMONTAZH podporuje všechny populární video a audio formáty: AVI, MKV, MOV atd. Program umožňuje práci s textem, vytváření titulků a titulků pro videa. Pomocí VideoMONTING můžete hotové video přímo nahrát na disk, jakékoliv externí médium nebo video exportovat přímo na Youtube či sociální sítě. Intuitivní ruský jazyk nedovolí uživatelům, aby se v programu zmátli, a podrobné pokyny a mnoho připravených předvoleb pro export si poradí s jakýmkoli uživatelským úkolem.
VideoMONTING umožňuje doladit zvukové stopy a obecně pracovat se zvukem. Navíc program podporuje práci s chromakey. Vyříznutí nebo nahrazení pozadí jakýmkoli jiným nebude obtížné díky výzvám samotného nástroje. VideoMONTAGE se může stát nepostradatelným pomocníkem při vytváření vysoce kvalitních videí i bez znalosti programu a skvěle se hodí pro úpravu jednoduchých videí, střihů, tréninkových videí, prezentací atd.

Kromě toho můžete změnit rychlost videa a také můžete vystřihnout určitý fragment z videoklipu. Navíc můžete video otočit o 90 stupňů ve směru i proti směru hodinových ručiček. Pokud váš film ještě není zcela hotový, můžete si jej uložit jako takzvaný projekt a pokračovat v jeho tvorbě kdykoli vám to vyhovuje. Až bude film konečně hotový, můžete jej uložit jako AVI video a také si můžete vybrat, na jaké konkrétní zařízení jej chcete uložit a program mu sám vybere požadovaný formát. 

Níže si můžete stáhnout program Video - INSTALACE verze 19.0

Stažením editoru videa v ruštině zdarma budete moci vyřešit domácí i komerční problémy. Editor je vhodný pro všechny skupiny uživatelů.


22. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný