FreePrograms.me

Kompresor obrazu 4K 1.5.0.0280

Byl vydán nový program od známého vývojáře, 4K Image Compressor je nástroj, který pomůže těm, kteří hledají efektivní a jednoduchý způsob komprese obrazu. Hlavním trikem je zmenšení velikosti obrázků při zachování rovnováhy mezi kvalitou obrazu a kompresním poměrem – tato funkce zaujme především uživatele, kteří chtějí optimalizovat dobu načítání svých webových stránek nebo ušetřit místo na svých zařízeních.

V zásadě budou takové programy potřebovat webový vývojář: konkrétně pro kompresi fotografií nebo ikon zveřejněných na webu. Při publikování tohoto programu na webu byl také použit mechanismus komprese screenshotů, který ušetřil několik desítek kilobajtů souborového prostoru. To není mnoho, ale z dlouhodobého hlediska, kdy jsou ke stažení tisíce obrázků, může kompresní mechanismus ušetřit desítky nebo stovky megabajtů paměti.
Nejde však jen o úsporu paměti, ale také o rychlost načítání. Čím menší je velikost fotografie, tím rychleji se stránka vašeho webu načte. Tento faktor velmi ovlivňuje propagaci ve vyhledávačích, proto neváhejte a nešetřete čas komprimací formátů JPG nebo PNG před publikováním na vašich zdrojích.
Multimediální aplikace freeum, která je navržena pro optimalizaci a kompresi obrazových souborů v různých oblíbených formátech. Díky své univerzálnosti nabízí tento nástroj širokou škálu možností pro různé uživatele – ať už jde o fotografa, webového vývojáře, grafika nebo třeba jen studenta.
Samozřejmostí je implementována podpora řady oblíbených formátů, příjemná je možnost dávkové změny velikosti, toto nastavení vám umožní zpracovávat více snímků najednou, šetří čas i vaše úsilí. Myslím, že tuto funkci ocení profesionálové, kteří pravidelně zpracovávají velké objemy snímků. Po spuštění vás potěší lehkost a skvělé výsledky, se kterými můžete sdílet se svými přáteli na sociálních sítích, vizuálně se originál nezmění a načte se mnohem rychleji.
Rozhraní 4K Image Compressor Pro je přehledné a podporuje ruský jazyk, takže se rychle zorientují i ​​lidé se špatnými technickými znalostmi. Autoři píší, že najdete pokročilé algoritmy, které minimalizují dopad změn v kvalitě obrazu a poskytují pozoruhodnou rovnováhu, kterou mnoho jiných nástrojů tohoto typu nemůže dosáhnout.
Program je zcela zdarma k použití. Uživatelé však mají také možnost si jednorázově zakoupit Pro licenci, která jim umožní provádět neomezený počet kompresí i používat aplikaci pro komerční účely.

Jednou z vynikajících vlastností 4K Image Compressor je jeho schopnost zmenšit velikost obrázků, aniž by byla ohrožena jejich kvalita. Uživatelé mohou komprimovat soubory na zadanou velikost, buď v megabajtech (MB), kilobajtech (KB) nebo bajtech (B), nebo o požadované procento. Tato flexibilita je ideální pro ty, kteří chtějí ušetřit místo na zařízení nebo optimalizovat soubory pro profesionální použití, jako je vývoj webu nebo grafický design.
Nástroj podporuje širokou škálu obrazových formátů, jak ztracených, tak bezztrátových – umožňuje uživatelům nahrávat a komprimovat obrázky ve formátu, který si zvolí. Schopnost stahovat komprimované soubory v různých formátech, jako jsou JPEG, PNG, HEIC a WEBP, zvyšuje jeho univerzálnost. Pro uživatele, kteří pracují s více obrázky, je funkce dávkové změny velikosti obzvláště užitečná, protože umožňuje komprimovat mnoho obrázků najednou – což šetří drahocenný čas.
Snadno použitelná možnost.
Ačkoli název napovídá, že se zaměřuje hlavně na fotografie, 4K Image Compressor lze ve skutečnosti použít k optimalizaci souborů PDF. Tato funkce je neocenitelná pro uživatele, kteří potřebují spravovat mnoho velkých dokumentů PDF. Odstraněním nadbytečných dat a zmenšením velikosti souboru nástroj zajišťuje, že tyto dokumenty se stanou lépe spravovatelné a přátelské k webu, aniž by se měnil obsah nebo integrita souboru.
Snadné použití aplikace je také jednou z jejích výhod – s uživatelsky přívětivým rozhraním, jednoduchý proces komprese i bez podrobného manuálu. Přestože bezplatný plán omezuje počet kompresí na 20 za den, díky dostupnosti aplikace pro širokou škálu uživatelů je ideální volbou pro každého, kdo chce maximalizovat úložiště zařízení. 
Neocenitelný nástroj.
4K Image Compressor nabízí vynikající kompresi souborů bez obětování kvality, díky čemuž je nezbytným nástrojem pro profesionály i běžné uživatele. Podpora více formátů obrázků, možnosti dávkové změny velikosti a funkce optimalizace PDF poskytují flexibilitu a efektivitu. S uživatelsky přívětivým rozhraním a flexibilními možnostmi licencování uspokojuje různé potřeby, jako je vývoj webu, grafický design a jednoduché každodenní použití. Plán zdarma poskytuje skvělý výchozí bod, zatímco plán Pro nabízí rozsáhlé funkce za rozumnou jednorázovou cenu.
Další užitečnou funkcí 4K Image Compressor je možnost náhledu komprimovaných obrázků, což pomáhá zajistit, aby splňovaly vaše požadavky na kvalitu. Program také poskytuje informace o velikosti původních a komprimovaných obrázků, což vám pomůže řídit účinnost komprese.

4K Image Compressor je skvělou volbou pro každého, od běžných uživatelů po profesionály, najdete zde kombinaci jednoduchosti, účinnosti a zachování kvality, tyto tři komponenty. Díky softwaru se software odlišuje od svých konkurentů, ale je na vás, abyste se rozhodli, zda jej použijete nebo ne.

Níže si můžete zdarma stáhnout 4K Image Compressor verze 1.5.0.0280

4K Image Compressor je vynikající nástroj pro kompresi obrázků s vysokým rozlišením a poskytuje flexibilní nastavení a vysokou rychlost zpracování souborů.
Chcete-li optimalizovat velikost fotografie, stáhněte si 4K Image Compressor, nainstalujte jej do počítače a přesuňte komprimovaný objekt do pracovní oblasti programu. Komprese bude probíhat za chodu. Je podporováno dávkové zpracování, což znamená, že můžete vybrat složku s obrázky a automaticky spustit proces komprese.

07. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný