FreePrograms.me

Online služba Retrica

Онлайн-сервис Retrica

Program Retrica již byl recenzován na našem webu. Jedná se o docela dobrý grafický editor, který se vyznačuje funkčností a snadností použití. Nemá mnoho funkcí, ale má všechny funkce, které potřebujete pro základní úpravy fotografií. Dnes budeme hovořit o online službě, která je podobná Programy Retrica. Online služba pro úpravu fotografií je vhodná pro ty uživatele, kteří si nechtějí program instalovat do počítače nebo telefonu. Taková služba totiž nezabírá žádnou paměť na stejném počítači. Vše, co potřebujete, je počítač a stabilní internet.

Abyste mohli využívat funkce online služby Retrica, musíte následovat odkaz http://photoretrica.com. Rozhraní webu je v angličtině, ale navzdory tomu je zde vše velmi jasné. Po kliknutí na odkaz budete muset kliknout na velké tlačítko "Začínáme".

Pak je vše ještě jednodušší. Potřebujete buď pořiďte fotografii pomocí webové kamerynebo nahrajte fotografii ze svého počítače. Po nahrání fotografie ji budete moci upravit. K tomu je třeba použít nástroje, které jsou umístěny pod fotografií. Po dokončení zpracování budete muset kliknout na "Uložit". Pokud potřebujete online službu pro zpracování fotografií, zkuste použít službu popsanou v tomto článku.
28. června 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:30
    Retriku používám na úpravu fotek už delší dobu. Upozorňuji, že stránka nemá ruský jazyk.