FreePrograms.me

IrfanView 4.67

IrfanView je bezplatný nekomerční program určený pro prohlížení digitálních obrázků, včetně přehrávání audio a video souborů, a má také spoustu možností pro úpravu grafických souborů.
IrfanView (rusky IrfanView) je jedním z nejoblíbenějších programů tohoto druhu mezi uživateli OS Windows.

Samozřejmostí je možnost editace snímků (lze měnit velikost, převádět formát, přidávat jas a upravovat další parametry), dále budete moci katalogizovat soubory, k dispozici je režim dávkového zpracování. IrfanView je distribuován zdarma, ale existuje komerční verze, která vyžaduje klíč k aktivaci, je v archivu, takže registrace programu nebude obtížná.
Použití aplikace je maximálně snadné, rozhraní je velmi pohodlné, není nic zbytečného, ​​vývoj váží extrémně málo a běží za sekundu, můžete přidat grafiku jednoduše přetažením souboru do hlavního okna.

Nástroj může komunikovat s vaším skenerem, je zde také možnost vytvářet snímky obrazovky a z oficiálních stránek si můžete stáhnout velké množství pluginů, které výrazně rozšíří možnosti programu, myslím, že je brzy zveřejním v tomto novinky, abyste nemuseli běhat. Obecně není co říci, program je lehký a snadno se učí, nevyžaduje registraci, pluginy se snadno připojují, ruský jazyk je třeba nainstalovat samostatně.

IrfanView verze 4.67 si můžete stáhnout níže

IrfanView je kompaktní, rychlý a pohodlný prohlížeč grafických souborů. Podporuje mnoho formátů, umožňuje prohlížet obrázky v režimu prezentace, aplikovat efekty, upravovat barvy a mnoho dalšího.

24. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný