FreePrograms.me

Rekordér myši a klávesnice 3.3.4.6

Mouse and Keyboard Recorder je snadno použitelný nástroj, který dokáže zaznamenat všechny vaše akce myši a klávesnice a poté všechny akce přesně zopakovat. To je velmi užitečné a může vám to ušetřit spoustu času a úsilí. A můžete s ním snadno vytvářet naplánované úlohy.

Mouse and Keyboard Recorder je nástroj schopný zaznamenávat všechny vaše vstupy a akce z myši a klávesnice a opakovat je konzistentně a přesně, kdykoli budete chtít. Protože vám také umožňuje přizpůsobit nastavení pro výběr zpoždění, rychlosti a dalších, můžete ušetřit spoustu času. Pomáhá automatizovat opakující se procesy a úkoly, šetří čas a zvyšuje efektivitu. Obsahuje řadu nástrojů a funkcí a také interaktivní uživatelskou příručku, která uživateli pomůže.
Nahrávka zahrnuje stisky kláves a kliknutí myší, které se ukládají pro pozdější přehrávání. Chcete-li vytvořit nahrávku, musíte stisknout tlačítko "Nahrát" nebo použít klávesovou zkratku Alt+F1. Pokud například potřebujete pravidelně aktualizovat systém, můžete tyto akce zaznamenat a přehrát stisknutím tlačítka „Opakovat“ nebo kombinací Alt+F3.
Opakování akcí lze konfigurovat v uživatelském rozhraní. V sekci nastavení si můžete vybrat prodlevu před dalším opakováním a rychlost provádění. Prodleva řídí, jak dlouho čekáte mezi opakováními, a posuvník rychlosti vám umožňuje vybrat si ze tří rychlostí: pomalá, normální a rychlá.
Záznam: Díky intuitivnímu rozhraní může tento program zaznamenávat akce myši a klávesnice pomocí několika kliknutí. Akce se uloží na konkrétní místo na pevném disku a uživatel bude muset úkol pouze pojmenovat.
Opakujte kroky: Po uložení nahrávky Rekordér myši a klávesniceumožňuje uživatelům opakovat sekvenci akcí pro automatizaci procesu. To lze opakovat jednou nebo vícekrát. Můžete dokonce nastavit prodlevu mezi dvěma opakováními.
Podporované klávesové zkratky: Pro urychlení procesu, vývojář Rekordér myši a klávesnice umožňuje aktivaci pomocí klávesových zkratek.
Sekce "Nástroje" obsahuje různé možnosti nahrávání. Každý nástroj má své vlastní rozhraní a je určen pro konkrétní úkoly. Pokud potřebujete zaznamenat pouze kliknutí myší, můžete použít nástroj Klikání myší. Podobně se k záznamu pohybů myši používá Mouse Recorder a k záznamu stisku kláves se používá Key Presser. Plánovač úloh umožňuje konfigurovat automatické přehrávání nahrávek v určitou dobu.
Seznam hlavních funkcí aplikace Mouse and Keyboard Recorder:

  • Záznam a přehrávání akcí klávesnice a myši;
  • nastavení zpoždění a rychlosti opakování akcí;
  • nástroje pro záznam pouze kliknutí myší, pohybů myši a stisknutí kláves;
  • plánovač úloh pro automatické přehrávání nahrávek;
  • interaktivní manuál, který uživateli pomůže.

Na oficiálních stránkách najdete cenný a podrobný návod, jak používat Myš a klávesnice Recorder.
Toto je shareware - bezplatná verze, která vyprší po 5 záznamech. Kompletní produktový balíček můžete zakoupit na webu vydavatele za 29.95 $.

Níže si můžete zdarma stáhnout Mouse and Keyboard Recorder verze 3.3.4.6

Tento nástroj může být zvláště užitečný pro ty, kteří chtějí zefektivnit svůj pracovní postup nebo demonstrovat konkrétní procesy krok za krokem. Celkově lze říci, Mouse and Keyboard Recorder nabízí praktické řešení pro automatizaci úloh a zvýšení produktivity v systémech Windows.

04. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný