FreePrograms.me

Na Tricolor TV není signál - co dělat?

Нет сигнала на Триколор ТВ - что делать?

Dnes má samozřejmě přednost satelitní televize. Jedním z nich je digitální satelitní televize Tricolor TV. Jde zkrátka o celkem kvalitní a různorodou satelitní televizi. Také náklady na Tricolor TV jsou velmi rozumné. Ale i zde jsou chyby a selhání. Nyní prozkoumáme jeden z nich. Tato chyba je extrémně častá a skládá se z následujícího: po zapnutí televizoru se na jeho obrazovce objeví zpráva „Žádný signál“. Tato chyba může mít několik důvodů. Nejčastěji se toto hlášení objeví, když je satelitní parabola vadná resp Tv tuner nesprávně připojený k televizoru.

Při špatném počasí se často objeví zpráva „Žádný signál“. V této situaci stačí počkat na toto počasí.

Nastavení systému může také selhat. V takovém případě můžete nastavení aktualizovat sami. Chcete-li to provést, přejděte do hlavní nabídky a poté vyberte a klikněte na položku "Tříbarevná televize". Kliknutím na toto tlačítko povolíte aktualizaci nastavení vaší satelitní TV a kanálů. Po dokončení aktualizace by vše mělo fungovat.

Chyba tohoto druhu může nastat, pokud je spojení poškozeno. Můžete si to také sami ověřit. Chcete-li to provést, musíte zkontrolovat kabelové připojení mezi anténou a přijímačem. Nebylo by zbytečné kontrolovat neporušenost kabelu v celém připojovacím úseku.

Pokud nic z výše uvedeného nepomůže, musíte změnit umístění televizní anténa. Chyby tohoto druhu mohou nastat kvůli problémům s anténou. To by mělo být provedeno rovnoměrně a pečlivě. Je nutné postupně měnit umístění antény o 1-2 centimetry a v každé poloze ji držet alespoň 5 sekund. Toto je nutné provést, dokud se na informačním kanálu Tricolor neobjeví obrázek. Podívali jsme se na nejoblíbenější metody, které vám pomohou, pokud používáte satelitní televizi Tricolor TV a na obrazovce vašeho televizoru se zobrazí zpráva „Žádný signál“.
18. září 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Tulipán
    Tulipán
    4. prosince 2023 12:05
    Tento článek jsem přeposlal tátovi, má trikolóru a občas mizí signál.
  2. NIKITA2613
    NIKITA2613
    6. prosince 2023 11:39
    Děkuji moc, vyřešil jsem svůj problém s tricolor TV 
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:11
    Jak moc jsem bojovala se svou trikolórou, než jsem našla tento příspěvek!