FreePrograms.me

Online editor fotografií Editor.Pho.to

Онлайн-фоторедактор Editor.Pho.to

Nejčastěji lidé fotí a dávají je na sociální sítě. Než však fotografie zveřejníte online, je třeba je zpracovat. Je jich mnoho různé editory fotografií pro tyto účely. Dnes budeme mluvit o jednom online editoru fotografií. Jmenuje se Editor.Pho.to. Právě editory tohoto typu dnes používá obrovské množství uživatelů. Pravděpodobně hlavním faktorem, který to ovlivňuje, je to, že online editory obrázků se snadno používají a nezabírají místo na počítači uživatele.

Abyste mohli využít možnosti editoru Editor.Pho.to, musíte jít v každém moderním prohlížeči по ссылке http://editor.pho.to. Zde uvidíte několik sekcí pro zpracování fotografií. Pokud chcete okamžitě začít zpracovávat fotografii, musíte kliknout na "Začněte upravovat".

Po těchto krocích budete požádáni o nahrání fotografie z počítače nebo ze sociální sítě Facebook. Vyberte si metodu, která vám vyhovuje, a začněte zpracovávat fotografie. Mimochodem, zde si můžete vybrat obrázky, na kterých můžete experimentovat. Editor.Pho.to je dobrý online editor fotografií. Neobsahuje příliš mnoho nástrojů, ale s jejich pomocí můžete provádět kvalitní zpracování fotografií.
29. října 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 20:42
    Není to špatný mini editor fotografií. Nemá mnoho funkcí, ale svou práci zvládne rychle.