FreePrograms.me

OCR obrazovky 5.0.0.6

Screen OCR je užitečný nástroj, který extrahuje a převádí text, který nelze zkopírovat do schránky běžným způsobem, ať už jde o obrázek nebo vyskakovací okno ve Windows.
Ve většině případů je kopírování textu velmi jednoduchý úkol. Některé weby však tuto funkci zakazují a obcházení tohoto omezení je značně problematické. Můžete použít online služby rozpoznávání textu, ale nejsou příliš pohodlné. Proto je lepší používat Screen OCR.

Tento program vyšel na Softonicu 4. dubna 2018 a my jsme ho ještě neměli možnost vyzkoušet.
Program analyzuje obrázky na textový obsah a činí je vhodnými pro kopírování. Pomocí vestavěné funkce snímku obrazovky zachyťte požadovanou oblast a nechte nástroj zpracovat obrázek kliknutím na OCR. Text se poté objeví na samostatné kartě a lze jej zkopírovat do schránky jako obvykle. 
V nastavení můžete určit individuální kombinaci kláves pro pořizování snímků obrazovky a případně kam uložit obrázky ve formátech PNG, BMP, JPG, GIF nebo PDF. Program rozpoznává více než 100 jazyků, včetně němčiny, angličtiny, ruštiny, francouzštiny, španělštiny a arabštiny. Zkušební verze programu Easy Screen OCR umožňuje analyzovat celkem 20 snímků, to vám nehrozí, máte kompletní edici s aktivací, vše, co k tomu potřebujete, je v archivu, používáme a užíváme si to.
Кл :чевые функции:

  • kopírování libovolného textu z obrazovky počítače;
  • převod obrázků na text;
  • definice vlastních písem;
  • aktivace aplikace kombinací kláves;
  • kopírování výsledku rozpoznání.


Celkově je Screen OCR velmi jednoduchý a rychlý způsob, jak přeměnit jakýkoli text na upravitelný text, bez zbytečně složitých manipulací.

Níže si můžete zdarma stáhnout Screen OCR verze 5.0.0.6

Aplikace má jednoduché a intuitivní rozhraní, kde jsou všechny hlavní funkce dostupné prostřednictvím jednoho tlačítka – „Uchopit text“. Kliknutím na toto tlačítko může uživatel zvýraznit libovolný text na obrazovce, ať už jde o obrázek nebo webovou stránku. OCR obrazovky běží tiše na hlavním panelu a lze jej spustit společně s operačním systémem. Pro pohodlí je také možné použít horké klávesy, například Ctrl + Shift + A, nebo nakonfigurovat jakoukoli jinou kombinaci na žádost uživatele.

04. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný