FreePrograms.me

Světelná díla 2023.2.0.15168

Chcete vytvářet videa ve studiové kvalitě? Stačí si zdarma stáhnout Lightworks v ruštině do počítače a užívat si neomezenou kreativitu. Program, na kterém byly upraveny takové hollywoodské trháky jako „Pulp Fiction“, „Moulin Rouge“, „Vlk z Wall Street“, je dnes k dispozici každému, kdo má alespoň trochu zkušenosti s prací s video editory.
Video editor s působivou řadou různých funkcí, včetně synchronizace videa a zvuku libovolnou rychlostí, vícekanálové přehrávání, aplikace různých efektů, podpora videa s rozlišením SD, HD a 2K ve formátech DPX a RED, hardwarová podpora pro zrychlení výpočetní úlohy a mnoho dalšího.
Zajímavý a výkonný program pro úpravu videa, ideální pro nelineární úpravy. Kromě velké velikosti spustitelného souboru získáte mnoho užitečných funkcí, například můžete synchronizovat video a zvuk rychlostí, kterou potřebujete, můžete aplikovat efekty a pracovat s videi různých formátů.

Tento program by samozřejmě měl být perfektní pro střih videa, jen je potřeba na to přijít, protože neexistuje žádná ruská podpora, takže ne každý s ním může snadno pracovat. Rád bych poznamenal, že již tak bohatou sadu schopností lze rozšířit pomocí pluginů. Velkou výhodou Lightworks je možnost pracovat na jednom projektu společně s dalšími uživateli.
Při prvním spuštění se budete muset zaregistrovat na jejich webových stránkách, poté vám bude zaslán dopis na váš e-mail, poté můžete přejít do hlavní nabídky a začít pracovat.
Lightworks je určen pro profesionální střih videa. Software má obrovské množství předinstalovaných vizuálních efektů, pokročilé nastavení barev a je vybaven obrovskou sbírkou animovaných přechodů mezi snímky. Nelineární systém umožňuje současně kombinovat grafické, video a audio formáty a animace do videí.
Lightwork nelze nazvat jednoduchým programem – rozhraní je značně nepřehledné a navíc jen částečně rusifikované. 
Hlavní funkcí Lightworks je úprava videa. Program má samozřejmě spoustu funkcí, včetně těch pro opravu obrázků a aplikaci efektů, ale hlavním profilem programu jsou úpravy. Práce s časovou osou projektu dává plnou kontrolu nad materiálem - vkládání, mazání, plnění, řada změn u některého z dílů atd. Samozřejmostí je přetahování materiálů a další vymoženosti tam.

Program umožňuje používat videa v různých formátech a s různými technickými vlastnostmi v rámci jednoho projektu. Na stejnou časovou osu projektu lze umístit zcela odlišná videa. Kromě úpravy videa program podporuje práci se zvukem.
Spolupráce na projektu je další funkcí Lightworks. Na jednom projektu může pracovat více uživatelů s možností rozlišovat práva k provádění operací.

Klíčové vlastnosti Lightworks:

  • rozsáhlé možnosti úprav;
  • objektově orientované uživatelské rozhraní s hardwarovou konzolí.
  • podpora různých formátů a kodeků (AVI, QuickTime, MXF, DPX, RED R3D, DV, DVCPRO HD, XDCAM HD, DNxHD, ProRes atd.);
  • synchronizace obrazu a zvuku libovolnou rychlostí;
  • vícekamerový střih s neomezeným počtem zdrojů a dvěma SDI výstupy pro monitorování;
  • podpora pluginů;
  • dostupnost různých efektů pro video a audio;
  • schopnost spolupracovat na projektech;
  • Podpora Unicode a mnoho dalšího.

Bezplatná verze Lightworks je určena pro domácího uživatele – umožňuje vám provádět všechny základní instalační práce. Omezení – možnost ukládat videa pouze exportem na sociální média. sítě a ne nejvyšší rozlišení. Placená verze je zaměřena na profesionály a zahrnuje plnou funkčnost.

Níže si můžete zdarma stáhnout verzi Lightworks 2023.2.0.15168

Intuitivní rozhraní, všestranné možnosti úprav a kompatibilní s více formáty videa, protože upravuji klipy z telefonu a fotoaparátu současně. Může také pracovat s různými operačními systémy, jako jsou Windows, Mac a Linux OS, takže nemám problémy s výměnou zařízení.

04. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný