FreePrograms.me

Připojení neomezeného internetu na Tele 2

Подключаем безлимитный интернет на Теле 2


Pokud chcete telefonovat z mobilního telefonu nebo používat internet, pak vám jeden telefon nestačí. Potřebujete více SIM karta některého mobilního operátora. I u nás je jich dost. A dnes mnoho velkých mobilních operátorů poskytuje svým uživatelům možnost připojení k neomezenému internetu a také SIM karty pro volání RocketSMS.by pro Bělorusko. Podívejme se na následující otázku: jak se připojit k neomezenému internetu, pokud používáte komunikační služby poskytované mobilním operátorem Tele 2.

Telekomunikační operátor Tele 2 je dnes docela populární. Jeho služby využívá impozantní počet předplatitelů. Toho všeho je dosaženo díky tomu, že tento telekomunikační operátor poskytuje svým zákazníkům výhodné podmínky za velmi nízké ceny. Ale pojďme rovnou k otázce.

Okamžitě stojí za to říci, že neomezeným internetem od mobilních operátorů znamenají ne zcela neomezený. Nejčastěji se tato definice týká určitého množství denního nebo měsíčního provozu.

Telekomunikační operátor Tele 2 má několik neomezených možností mobilní internet. První se jmenuje "Internet z vašeho telefonu"a druhý -"Neomezená Opera MiniObě služby jsou spojeny s denním předplatným.

První způsob, jak se připojit k výše uvedeným službám, je použít svůj osobní účet. Vše, co musíte udělat, je jít ve vašem prohlížeči по ссылке https://my.tele2.ru a aktivujte zde a poté zadejte svůj osobní účet. Aktivace služeb pomocí této metody je velmi jednoduchá.

Chcete-li připojit možnost „Internet z telefonu“, můžete to provést několika způsoby. Můžete použít příkaz USSD * 155 151 * #. Stačí zadat tento příkaz na telefonu a stisknout tlačítko volání. Tuto službu můžete také aktivovat zavoláním na uvedené číslo 611. Toto je číslo předplatitelské služby Tele 2.

Pokud připojíte službu „Internet z telefonu“ prostřednictvím svého osobního účtu, musíte se k ní nejprve přihlásit. Poté přejděte do sekce "Tarif a služby". Dále vyhledejte a přejděte do sekce "Nastavit služby"a zde v sekci"Balíčky a slevy"vybrat službu"Internet z vašeho telefonu".

Chcete-li použít možnost "Neomezená Opera Mini"Také je potřeba dodržet pár jednoduchých kroků. V první řadě je potřeba si do mobilu nainstalovat samotný webový prohlížeč Opera. Stáhnout si ho můžete zdarma například v obchodě s aplikacemi Play Market. Na webu http://www.opera.com/ru/mobile můžete si vybrat prohlížeč Opera, který nejlépe vyhovuje vašemu telefonu.

Nejjednodušší způsob, jak se připojit ke službě „Opera Mini Unlimited“, je použít příkaz USSD. Příkaz budete muset vytočit z mobilního telefonu * 149 1 * # a tlačítko pro volání. Po těchto krocích bude tato služba připojena k vašemu telefonu. Mimochodem, službu můžete zakázat jiným příkazem, konkrétně *149 * 0 # a tlačítko pro volání.

Pokud používáte komunikační služby Tele 2 a potřebujete neomezený internet v telefonu, použijte metody pro připojení uvedené v tomto článku. Před připojením těchto služeb si ale přečtěte podmínky, protože se v jednotlivých regionech liší.

18. června 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:19
    Tele2 nikdy nemělo problémy s koncerty, na rozdíl od jiných operátorů. 
  2. podloubí
    9 Leden 2024 23: 40
    Tele 2 používám dlouho, operátor je dobrý a nikdy mě nezklamal, miluji funkci gigabajtového přenosu, vše je špičkové