FreePrograms.me

iCarePDF Unlock & Lock 1.0.0

Je to pohodlné řešení pro odemykání a zamykání dokumentů Adobe PDF.
PDF Unlock - funguje k odemknutí souborů PDF z omezení kopírování, úprav a tisku nebo k odemknutí hesla vlastníka souborů PDF. Se spolehlivým nástrojem pro odemykání PDF orientovaným na výstup můžete nyní jediným kliknutím osvobodit své soubory PDF od omezení. Můžete snadno provádět funkce kopírování textu, extrahování obrázků, úpravy, ukládání a tisk omezených souborů PDF a snadno a bezpečně odemyká všechna omezení. Navrženo pomocí dávkového odemykacího procesu k odemknutí více souborů PDF najednou, což snižuje časově náročný proces odemykání každého souboru PDF po jednom.

Program umožňuje uživatelům šifrovat a dešifrovat dokumenty PDF a také přidávat omezení přístupu a tisku podle jejich potřeb. Program poskytuje vysokou úroveň zabezpečení dat a soukromí, takže je ideální pro ty, kteří chtějí chránit své informace před neoprávněným přístupem.
Program patří mezi nástroje Office, přesněji do správy dokumentů. Nejnovější instalační balíček, který lze stáhnout, má velikost 3,1 MB. Skutečným vývojářem programu je společnost PDF1 Inc.
Zámek PDF – Slouží k uzamčení, ochraně a zabezpečení souborů PDF. Pomocí možnosti zámku PDF můžete uzamknout soubory PDF pomocí uživatelského hesla a uzamknout soubory PDF pro tisk, kopírování a úpravy.
Uzamknout soubory PDF uživatelským heslem – pomocí této možnosti můžete zadat uživatelské heslo pro soubor PDF, abyste chránili soubory PDF před neoprávněným přístupem. 
Uzamknout soubor PDF pro tisk, kopírování a úpravy – Pomocí této možnosti můžete rychle použít heslo pro omezení (heslo vlastníka) na soubory PDF, abyste uživatelům omezili činnosti, jako je úprava, kopírování, úpravy, extrahování a tisk souborů PDF. 

Mezi hlavní funkcionalitu iCarePDF Unlock & Lock patří možnost hromadného zpracování souborů, což se hodí zejména při práci s velkým množstvím dat. Aplikace se snadno používá a umožňuje snadno přidávat dokumenty do fronty zpracování, takže je přístupná i začátečníkům.
Seznam hlavních funkcí iCarePDF Unlock & Lock:
  • šifrování souborů PDF heslem;
  • dešifrování souborů PDF chráněných heslem;
  • stanovení omezení přístupu k dokumentům;
  • omezení možnosti tisku a úprav souborů;
  • hromadné zpracování PDF dokumentů;
  • jednoduché a intuitivní rozhraní;
  • možnost výběru různých typů šifrování.

Blokujte více souborů PDF v dávce pomocí možnosti blokování PDF a ušetřete svůj čas a úsilí. Takže uzamkněte PDF okamžitým kliknutím a chraňte své důvěrné soubory PDF před neoprávněným přístupem.

Níže si můžete zdarma stáhnout iCarePDF Unlock & Lock verze 1.0.0

Uživatelé si mohou vybrat různé typy šifrování a nastavit omezení pro tisk nebo úpravu dokumentů, což poskytuje další flexibilitu a kontrolu nad soubory.

06. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný