FreePrograms.me

Onenote – co je to za program?

Onenote - что это за программа?

Produkty společnosti Microsoft byly na našem webu několikrát recenzovány. Je jich poměrně hodně. Nikdy jsme se ale nepodívali na program Microsoft OneNote, který zase vytvořil Microsoft. Začněme se na to dívat. Součástí je tedy Microsoft OneNote Sada kancelářských aplikací Microsoft Office. Nedávno, konkrétně v roce 2014, byl tento program zdarma. Tento program lze nyní navíc stáhnout samostatně ze sady Microsoft Office.

OneNote je zkrátka velmi pohodlný elektronický poznámkový blok. Tento blok může snadno nahradit běžný papírový blok. Faktem je, že v tomto programu si můžete dělat poznámky různých typů. Ve OneNotu lze například vytvářet ručně psané nebo zvukové poznámky.

Aplikaci OneNote je velmi pohodlné používat na tabletech, ale hodí se i na běžných počítačích. Okamžitě stojí za zmínku, že tento program je dnes vyvinut pro téměř všechny operační systémy. Kromě toho existují verze pro mobilní operační systémy.

Co je pracovní prostor OneNotu? Je to jen prázdný list papíru, ale můžete na něj psát poznámky všeho druhu. Je také velmi pohodlné, že z něj můžete přetahovat informace jakýkoli prohlížeč pomocí počítačové myši. Zde lze také poznamenat, že poznámky z poznámkového bloku OneNote lze odesílat e-mailem. OneNote je víc než jen elektronický poznámkový blok nebo poznámkový blok. Jedná se o elektronický poznámkový blok, který ukládá obrovské množství možností. Každý uživatel v něm kromě hlavních funkcí tohoto programu najde něco užitečného a zajímavého.

Stáhněte si OneNote zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.onenote.com/
09. září 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:00
    Vždy používám Wannout jako poznámkový blok, je to velmi pohodlné.