FreePrograms.me

Vkládání čísel stránek do dokumentu Microsoft Word

Проставляем номера страниц в документе Microsoft Word

Samozřejmě nejkvalitnější a nejoblíbenější je dnes textový editor Microsoft Word. Používá ho obrovské množství uživatelů. Tento textový editor má působivou funkčnost, jejíž mnoho prvků není uživatelům vždy jasné. Velmi často se objevují otázky týkající se číslování stránek v dokumentu Microsoft Word. Tento textový editor byl na našem webu několikrát zkontrolován. A také jsme se podívali na problémy související s číslováním stránek v dokumentu Microsoft Word. Ale zkoumali jsme případy speciálně pro konkrétní verze. Dnes představíme jedinou šablonu, která odpoví na následující otázku: „Jak číslovat stránky v dokumentu Microsoft Word? Tuto šablonu lze použít pro téměř všechny verze tohoto textového editoru.

Budeme uvažovat typ číslování dokumentů, pomocí kterého se číslují všechny stránky dokumentu od první do poslední. Nejprve musíte přejít na kartu „vložit"a přejděte na kartu"číslo stránky". Poté musíte vybrat, kde na stránce bude číslo umístěno.
V zásadě je to vše. Podle kroků popsaných v tomto článku úspěšně očíslujete dokument Microsoft Word. A pokud potřebujete výjimečné případy, například jak očíslovat textový dokument balíku Microsoft Office bez titulní stránky, mnoho z nich najdete na našem webu.
24. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:02
    Tuto funkci jsem ale neznal a stránky jsem si zapisoval ručně)