FreePrograms.me

Provádění číslování v tabulce Microsoft Excel

Делаем нумерацию в таблице Microsoft Excel


Všechny produkty společnosti Microsoft mají skvělé funkce. A řekli jsme více než jednou, že kvůli takové rozmanitosti funkcí má mnoho uživatelů mnoho různých otázek. Otázky se zvláště často týkají návrhu a úpravy tabulek Balíček Microsoft Office. Dnes vám řekneme, jak udělat číslování v pořádku v tabulce Microsoft Excel.

Existuje ruční metoda číslování, která je velmi jednoduchá. Musíte zadat čísla do prvních dvou buněk tabulky. Pokud například potřebujete jednoduchou sekvenci, napište 1 a 2, a pokud pouze sudé číslování, pak 2 a 4. Dále vyberte obě buňky do jednoho bloku. A akci musíte dokončit přetažením značky na číslo číslování, které potřebujete. Bude to vypadat nějak takto.



Výsledkem bude sekvenční číslování, které bude vypadat takto. V případě potřeby jednoduše rozšiřte sloupec číslování na požadovaný počet čísel.

Делаем нумерацию в таблице Microsoft Excel

Uvažovali jsme o jedné z metod číslování Tabulky Microsoft Excel. Metoda je rychlá a extrémně jednoduchá, a co je nejdůležitější, s touto metodou budete moci očíslovat buňky v pořadí.

14. února 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 14:19
    děkuji, bylo to velmi užitečné pro práci
  2. noldor
    noldor
    6. prosince 2023 12:30
    Dobrý program. Předtím jsem použil jiný. Tento je pohodlnější, rychlejší a přehlednější

    [spoiler][/spoiler]Dobrý program. Předtím jsem použil jiný. Tento je pohodlnější, rychlejší a přehlednější