FreePrograms.me

Zpracování fotografií pomocí editoru fotografií Photolab

Обрабатываем фотографии с помощью фоторедактора Photolab

Ale musíte uznat, že ne každý uživatel potřebuje všechny funkce, které jsou dostupné v Program Photoshop. Pokud se nevěnujete profesionálnímu zpracování fotografií, pak se vám s největší pravděpodobností bude hodit fotoeditor s jednoduchými, ale zároveň nejnutnějšími funkcemi pro zpracování fotografií. A pro mnohé bude asi pohodlnější využít pro zpracování fotografií online službu. A takovou službou je fotoeditor Photolab. V dnešní době používá velké množství uživatelů sociální síť VKontakte. A fotky tam přidává skoro každý. Souhlaste, že před přidáním fotografie se ji pokusíme zpracovat. Abyste mohli zpracovat fotografii, musíte použít nějaký editor fotografií nebo online službu stejného profilu. Photolab velmi zjednodušuje zpracování a nahrávání fotografií na sociální síť VKontakte.

Služba Photolab se již nachází na sociální síti VKontakte v sekci aplikací. Vše, co musíte udělat, je přejít do této sekce a napsat do vyhledávacího pole "Fotolab". Poté je třeba kliknout na spuštění aplikace. Poté se otevře samotný editor. Má tři hlavní funkce, a to úpravy fotografií, vytváření koláží a tzv. fotohru.

Není těžké uhodnout, že editor fotografií obsahuje všechny nástroje potřebné pro zpracování fotografií. Jsou zde různé filtry, fotografické efekty, vylepšení, rámečky a mnoho dalších nástrojů pro zpracování fotografií. A v nabídce vytváření koláže si můžete vytvořit svou vlastní koláž, to znamená spojit několik fotografií do jedné.

Mimochodem, fotografie lze nahrát do editoru Photolab z počítače, z osobní stránky na sociální síti VKontakte a ze stránky přítele. Můžete také pořiďte fotografii z webové kamery.

Poslední sekce v tomto editoru, která se nazývá fotohra, není nástrojem pro úpravu fotografií. Zde si můžete vybrat efekty, o kterých si myslíte, že budou na fotografie vašich přátel fungovat nejlépe. Photolab photo editor je velmi dobrá služba pro zpracování fotografií. Mimochodem, program Photolab lze stáhnout i do telefonu. Chcete-li to provést, budete muset navštívit Obchod Play nebo iTunes. Vše závisí na operačním systému, na kterém váš telefon běží.
27. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:28
    Photolab není ani špatný editor. Funkce jsou přijatelné a můžete je používat.