FreePrograms.me

Způsoby, jak vytvořit repost na Instagramu


Fotografie a videa lze přidávat na sociální sítě jako např VKontakte, Facebook, Spolužáci a další. Všechny tyto služby jsou ale zaměřeny na komunikaci. Pokud potřebujete pouze ukázat své vlastní a podívat se na fotky jiných lidí, pak je pro vás nejlepší použít Služba Instagram. Všichni jsme zvyklí na funkce populárních sociálních sítí. Například na sociální síti Vkontakte je možné znovu odeslat téměř jakýkoli příspěvek. Repost je příležitost zkopírovat materiál (fotografie, zvuk, video, záznam) na vaši stránku. Pokud je v populárních sociálních sítích vše jasné, pak na Instagramu je všechno trochu matoucí.

Existují 2 způsoby, jak znovu odeslat na službě Instagram. Podívejme se na obojí. Pro první metodu musíte z telefonu přejít do oficiální aplikace Instagram. Otevřete fotografii, kterou chcete znovu odeslat, a poté pořiďte snímek obrazovky v tuto chvíli.

Nyní se tento snímek obrazovky objeví ve fotogalerii vašeho telefonu. Stačí, když tuto fotku zveřejníte na svém instagramovém profilu.

Aplikaci můžete použít pro repostování na Instagramu. Tuto aplikaci si můžete stáhnout v Obchodě Google Play. V žádosti můžete napsat buď „repost pro Instagram“ nebo „repost pro Instagram“. Stáhněte si aplikaci, která se vám líbí, a použijte ji. Princip těchto aplikací je velmi jednoduchý.

Můžete také repostovat jiným způsobem. Tato metoda je vhodná pro opětovné zveřejňování videí na Instagramu. Musíte otevřít video a kliknout na tlačítko Vložit. Poté se otevře okno, ve kterém budou informace o pohledu ve formě kódu, který je třeba zkopírovat a poté vložit na místo, které potřebujete. Tento článek zkoumal všechny existující metody vytváření repostů ve službě Instagram.
23. února 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 22:13
    velmi dobré metody! vše fungovalo! Děkuju! 
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 23:54
    Děkujeme, že jste se s námi podělili o skvělé triky, které neumí každý.