FreePrograms.me

Candy Camera – aplikace pro rychlé zpracování fotografií

Candy Camera - приложение для быстрой обработки фотографий

Dnes s tímto problémem nejsou žádné problémy. Fotoaparáty jsou dnes digitální s velkým množstvím paměti. A téměř každý moderní telefon má dva fotoaparáty. To je důvod, proč dnes fotografuje téměř každý. Focení jednoduchých fotek je už ale pro mnohé nuda a proto si mnoho uživatelů své fotografie zdobí různými způsoby. Je jich docela dost různé editory fotografií. Kromě toho můžeme vyzdvihnout profesionální programy a můžeme zmínit i amatérské programy. První programy jsou nejčastěji velké velikosti, což je způsobeno obrovskou funkčností. A mezi ty amatérské patří základní a nejčastěji používané nástroje pro zpracování fotografií.

Pokud rádi fotíte a vy moderní smartphone založený na Androidu, pak je pro vás vhodný program Candy Camera. Podstatou tohoto programu je rychlé zpracování fotografií. Tento program obsahuje více než 30 různých filtrů, které mohou vaši fotografii oživit. Kromě toho existuje obrovské množství rámečků, které pomohou učinit vaše fotografie jedinečnými a nenapodobitelnými.

Program Candy Camera má také potřebné nástroje pro jednoduché a nenáročné zpracování fotografií. Nově vytvořené fotografii můžete během několika sekund přidat jas nebo kontrast. Tento program má také speciální funkci tzv "Funkce krásy". S jeho pomocí můžete rychle odstranit nedokonalosti pleti, vybělit fotku na správném místě a dokonce nalíčit oční linku. A to není vše, co tato funkce umí. Rádi fotíte, ale nechce se vám fotografie zdlouhavě a zdlouhavě zpracovávat? Poté si do telefonu stáhněte program Candy Camera.

Stáhněte si Candy Camera zdarma


Stáhněte si program z oficiálního webu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeware.android.gpulumera&hl=ru
06. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:21
    Fotky jsou velmi dobře zpracované! Všechno se mi moc líbilo! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:59
    Aplikace zpracovává fotografie velmi rychle, je to velmi pěkné