FreePrograms.me

Navždy se zbavíte Games Desktop


Pro mnoho uživatelů je stahování bezplatných programů běžnější. V zásadě na tom není nic špatného. Ale často spolu s takovými bezplatnými programy je na počítači nainstalována spousta cizích programů neznámého původu, které přinášejí pouze problémy. Jedním z těchto problémů je těžko odstranit viry. Někdy po instalaci bezplatného softwaru můžete na svém počítači vidět různé programové widgety, které tam předtím nebyly. Jedním z takových widgetů je program Games Desktop.

Games Desktop je jakýmsi informátorem zpráv o různých počítačových hrách. Ukazuje nové hry a také hovoří o aktualizacích těch her, které jsou již ve vašem počítači. Žádné programy nainstalované „neoprávněně“ však vašemu počítači nepřinesou nic dobrého. Proto můžete Games Desktop bezpečně nazvat virovou aplikací a odstranit ji.

Aplikace Games Desktop může být odstranit standardními prostředky operační systém Windows. Předtím je ale potřeba zavřít určité procesy ve správci úloh. Otevřete proto správce úloh a ukončete všechny procesy, jejichž název bude obsahovat Games Desktop, zejména procesy gamesdesktop_widget.exe, unsecapp.exe.

Po dokončení procesů můžete samotnou aplikaci smazat. Chcete-li to provést, přejděte na ovládací panel počítače a v části "Odinstalování programů"Trvale odstraňujeme Games Desktop. Ale to není vše. Také je potřeba vyčistit systémový registr od stop po této aplikaci.

To lze provést pomocí standardních nástrojů operačního systému nebo můžete použít Nástroj CCleaner. Tento nástroj má speciální sekci "Registr", který je navržen tak, aby takové stopy z programů vyčistil. Games Desktop je program, který je ve většině případů nainstalován na počítači uživatele s jiným svobodným softwarem. V tomto programu nenajdete nic užitečného, ​​takže jej můžete smazat.
14. března 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 15:08
    Konečně jsme se zbavili Games Desktop! moc děkuji za pomoc! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:27
    Tato aplikace má spoustu novinek, líbí se mi