FreePrograms.me

Jaké programy mohou otevřít soubor PDF?

Какими программами можно открыть файл PDF?

Portable Document Format je jedním z formátů elektronických dokumentů. Stručně řečeno, tento dokument lze nazvat jeho prvními třemi písmeny, konkrétně PDF. Tento typ elektronického dokumentu byl vyvinut společností Adobe Systems. Ale nebudeme podrobně rozebírat možnosti a historii vzniku tohoto typu dokumentu. Dnes se podíváme na následující otázku: jaké programy umí otevřete dokument PDF? Úplně první věc, která vás napadne, je program vyvinutý stejnou společností, která vytvořila dokument PDF. Program se nazývá Adobe Acrobat Reader. S jeho pomocí snadno otevřete elektronické dokumenty ve formátu PDF.

Adobe Acrobat Reader je jedním z nejoblíbenějších programů pro otevírání dokumentů PDF, ale existuje mnoho dalších dobrých programů tohoto typu. Jedním z nich je program Foxit Reader. Lze jej také použít k otevírání dokumentů PDF a provádění mnoha dalších věcí s nimi.

Možná stojí za to uvést příklad dalšího kvalitního a velmi oblíbeného programu pro otevírání souborů PDF. Tenhle se jmenuje Program Sumatra PDF. Tento program si efektivně poradí s otevíráním dokumentů PDF. Lze také poznamenat, že tento program je extrémně jednoduchý a nenáročný na systémové prostředky. Navíc má celý arzenál užitečných funkcí a schopností. Tři programy uvedené v tomto článku odvedou vynikající práci při otevírání elektronických dokumentů PDF. Všechny tyto programy jsou zdarma a lze je stáhnout z našich webových stránek.
24. září 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 17:48
    Nevěděl jsem, že Sumatra otevírá PDF. vezmu to na vědomí.