FreePrograms.me

Zbavte se reklam ve svém prohlížeči navždy

Избавляемся навсегда от рекламы в браузере

Jestliže ve vašem prohlížeči Reklamy se neustále objevují a vy nevíte, jak se jich zbavit, pak je tento článek určitě pro vás. Řekneme vám o rozšířeních, která dokonale blokují jakoukoli reklamu na internetu a jsou účinná. Výhodou těchto rozšíření je, že je lze nainstalovat téměř do každého moderního prohlížeče. Ve vašem prohlížeči se tedy neustále objevují reklamy. Nastavení prohlížeče situaci nemění, takže byste měli okamžitě přejít k dalšímu kroku. A to instalace rozšíření proti reklamě.

Mnozí by souhlasili s tím, že nejoblíbenější rozšíření v boji proti reklamě je dnes AdBlock Plus. Stačí jej nainstalovat do prohlížeče a v případě potřeby upravit nastavení. Poté můžete na reklamu ve svém prohlížeči navždy zapomenout.

Pokud by vám toto rozšíření nestačilo, pak můžete využít neméně oblíbený antireklamní doplněk tzv Adguard. Princip fungování tohoto doplňku je podobný předchozímu a z hlediska účinnosti jsou téměř rovnocenné. Pokud se ve vašem prohlížeči objeví reklama, nainstalujte si anti-ad rozšíření popsaná v tomto článku https://adblockplus.org/ru/

Stáhněte si zdarma AdBlock Plus


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://adblockplus.org/ru/


Stáhněte si Adguard zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://adguard.com/ru/welcome.html
19. února 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. román0902
    21. listopadu 2023 07:48
    Pro naši dobu velmi užitečný článek, protože v prohlížečích je spousta reklam.