FreePrograms.me

Vyměňujte si rychlé zprávy s WhatsApp


Pojďme se dnes bavit o chytrých telefonech. Moderní smartphone je druh počítače. Má spoustu různých funkcí. A samozřejmě, že dnes existuje poměrně hodně různých programů pro chytré telefony. Dnes si povíme o jedné kategorii takových programů. Určitě znáte programy zvané messengery. Takových programů je dnes poměrně hodně. Budeme mluvit o programu WhatsApp.

WhatsApp je messenger určený především pro chytré telefony. Jak víte, messenger je program pro rychlé zasílání zpráv. A WhatsApp odvádí skvělou práci s funkcemi messengeru.

Stručně řečeno o hlavních schopnostech WhatsApp, tento program je schopen přenášet textové soubory, video soubory, obrázky a zvukové soubory. V zásadě se jedná o vynikající sadu schopností pro messenger.

WhatsApp je multiplatformní, což znamená, že funguje na mnoha operačních systémech. WhatsApp běží zejména na mobilních operačních systémech, jako jsou iOS, Android, Blackberry, Symbian, Series 40, Windows Phone. Jak můžete vidět, WhatsApp je kompatibilní s téměř všemi moderními mobilními operačními systémy a v případě potřeby můžete dokonce nainstalovat do počítače.

Za zmínku také stojí, že v programu WhatsApp mohou uživatelé vytvářet skupinovou korespondenci, posílat si neomezený počet zpráv a také fotografie, zvukové a video soubory.

Proč byste měli nainstalovat WhatsApp do svého telefonu? Ostatně, zprávy si lze posílat pomocí běžných SMS. WhatsApp umožňuje posílat rychlé zprávy v reálném čase za nulové náklady. Platba bude účtována pouze za internet. To znamená, že pokud na svém smartphonu využijete bezplatné připojení k internetu, budete si vyměňovat zprávy, aniž byste cokoli platili. Mimochodem, volání zdarma si můžete vyměňovat také pomocí WhatsApp. Stáhněte si WhatsApp messenger do svého smartphonu a vyměňujte si zprávy se svými přáteli, aniž byste utráceli peníze. Kromě toho má aplikace WhatsApp mnoho dalších funkcí, z nichž mnohé by se vám měly líbit.

Stáhněte si WhatsApp zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.whatsapp.com/download/
31. května 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. sumec
    sumec
    8. listopadu 2016 19:23
    Chci si stáhnout whatsapp
  2. Kait.15
    9. listopadu 2016 22:11
    Zubaika, na oficiálních stránkách WhatsApp si nyní můžete stáhnout plnohodnotnou desktopovou verzi, pokud máte zájem o WhatsApp pro Windows.
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 10:53
    Ano, WhatsApp se již stal nezbytnou aplikací pro nás všechny.