FreePrograms.me

Odstranění viru Related Searches z vašeho prohlížeče a počítače

Удаляем вирус Related Searches с вашего браузера и компьютера

Existují však virové programy, které způsobují škodlivé reklama v prohlížečích, nahradit domovskou stránku, změnit vyhledávač prohlížeče a změnit jeho nastavení. S takovým malwarem není tak snadné bojovat. Jedním z nich je například program Related Searches. Pravidelné odstraňování to nepřekoná, ale nebojte se, protože v tomto článku najdete doporučení, která vám pomohou zbavit se tohoto škodlivého programu jednou provždy. Odstranění souvisejících vyhledávání je dále komplikováno skutečností, že je hluboce zakořeněno v operačním systému a přitom se vydává za běžné programy. Ale přesto ho můžete odstranit. Nejprve se podívejme na důvody výskytu tohoto škodlivého softwaru.

Velmi často se takové škodlivé programy instalují do počítače během instalace jiných bezplatných programů. Také při stahování různého softwaru z podezřelých zdrojů můžete získat škodlivé programy, které se budou vydávat za běžný software. Proto před instalací jakéhokoli programu nejprve zkontrolujte antivirem popř léčebný nástroj Dr.Web CureIt.

Pokud tedy v počítači stále máte virus Related Searches, můžete jej odstranit následujícím způsobem. Nejprve přejděte do nabídky "Přidání nebo odebrání programů". Hledejte následující komponenty Glomatron, TessView, BeatTool a Search. Pokud něco najdete, okamžitě to odstraňte. Podívejte se také, jaké programy jste v poslední době nainstalovali. Pokud jsou mezi nimi nějaké pochybné, odstraňte je také.

Velmi často se Related Searches instaluje do prohlížečů jako rozšíření. Proto v nabídce rozšíření vašeho prohlížeče vyhledejte Související vyhledávání a odstraňte je.

Poslední věcí, kterou zbývá udělat, je vyčistit systémový registr. A můžete to udělat pomocí Utility CCleaner, který si můžete stáhnout z našich webových stránek. Po dokončení všech kroků jednoduše restartujte počítač. Po dokončení všech kroků popsaných v článku vyčistíte počítač od viru Related Searches.
28. dubna 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:16
    Zkoušel jsem, že jsem dlouho neměl žádný virus a doufám, že žádný nebude, protože nestahuji nelicencované programy