FreePrograms.me

Proč se video při sledování online zpomaluje?

Почему видео тормозит при просмотре онлайн?

Zábava, práce, komunikace – to vše snadno koexistuje na internetu. Pravděpodobně téměř každý uživatel dnes sleduje různá videa na internetu. Nejčastěji uživatelé sledují videa buď na sociálních sítích, nebo ve speciálních službách. Co byste měli dělat, pokud se při sledování videa zpomalí? Aby se tento problém odstranil, je nutné zjistit důvody jeho vzniku. Úplně první věc, která může způsobit problémy s přehráváním videa online, jsou problémy s připojením k internetu. Takže pro začátek zkontrolujte rychlost připojení s internetem. To lze provést na webových stránkách http://www.speedtest.net.

Pokud je rychlost, kterou vám stránka ukazuje, mnohem nižší, než uvádí váš poskytovatel, musíte zavolat do centra podpory vašeho poskytovatele internetu a zjistit důvod nízká rychlost.

Velmi ovlivňuje rychlost přehrávání videa, zátěž procesoru nebo RAM vašeho počítače. Můžete otevřít spoustu aplikací a váš počítač prostě nebude mít dostatek výkonu, aby všechno zvládl. Je také možné, že v samotném prohlížeči je otevřeno mnoho multimediálních stránek, což zase může ovlivnit rychlost sledování videí online. Proto toto vše zkontrolujte a aplikace a stránky, které nepotřebujete, jednoduše zavřete v prohlížeči.

No, velmi často se video zpomaluje kvůli problémům s přehrávačem Flash váš prohlížeč. Tento problém lze vyřešit jednoduše aktualizací verze vašeho prohlížeče. Aktualizací prohlížeče aktualizujete všechny jeho součásti, včetně přehrávače Flash. Podívali jsme se na nejčastější problémy a jejich řešení, které ovlivňují rychlost načítání videa. Pokud máte stále problémy se sledováním videí online, zkuste použít jiný prohlížeč.
09. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:53
    Už chápu, proč se to zpomaluje! Přišel způsob, jak to zastavit! Děkuju
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 23:10
    Zdá se mi, že na tuto problematiku má spíše vliv kombinace faktorů – slabý počítač, internet, prohlížeč.