FreePrograms.me

VideoMONTAZH - video editor pro vysoce kvalitní zpracování videa doma

ВидеоМОНТАЖ - видеоредактор для качественной обработки видео в домашних условиях

Nejpopulárnější video službou je dnes samozřejmě služba YouTube. Najdete na něm videa na profesionální i amatérské úrovni. I když ne každý dokáže vytvářet vysoce kvalitní videa, téměř každý může vytvářet amatérská videa. Stačí natočit dobrý video materiál a použít speciální program zvaný video editor. Okamžitě stojí za zmínku, že dnes bylo vytvořeno mnoho programů tohoto druhu. Dnes budeme hovořit o poměrně oblíbeném programu s názvem Video Montage.

Tento program je vhodný pro uživatele, kteří chtějí vytvářet dobrá videa a dokonce i filmy, aniž by se museli ponořit do všech složitostí úpravy videa. Program VideoMONTAZH je multifunkční, pohodlný a extrémně pohodlný editor videa.

Co můžete dělat v programu VideoMONTAZH? V zásadě je vše stejné jako v jiných video editorech. Tady ale strávíte mnohem méně času vytvářením stejného videa. Například vytvoření dobrého videa z fotografií, videí a hudby vám zabere jen pár minut.

Podle vývojářů k vytvoření vysoce kvalitního videa uživateli stačí splnit 5 kroků. A soudě podle četných pozitivních uživatelských recenzí je to tak.

V programu VideoMONTAZH najdete všechny potřebné nástroje přímo pro střih videa. Díky jednoduchému rozhraní programu je přidávání videí do něj velmi snadné. Nástroje pro úpravu videa umožňují přidávat do videa kreativní přechody a různé efekty.

Je třeba také poznamenat, že program VideoMONTAZH pracuje s téměř všemi moderními video formáty. A zde je velmi zajímavý bod: tento video editor je schopen spojovat videa různých formátů.

Stejně jako u většiny podobných programů má video editor VideoMONTAZH mnoho nástrojů pro úpravu videí. Zde najdete mnoho filtrů a fotografické efekty, různé nástroje pro zlepšení kvality videa a mnoho dalšího. Pokud potřebujete efektivní, multifunkční, ale zároveň jednoduchý a srozumitelný video editor, pak je pro tyto účely ideální program VideoMONTAZH.

Stáhněte si VideoMONTAGE zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://amspark.ru/VideoEditor.exe
16. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:50
    Bylo docela náročné přijít na střih videa, ale stálo to za to.