FreePrograms.me

Nahrávání videa z webové kamery pomocí ManyCam

Записываем видео с вебкамеры при помощи ManyCam

Počítač lze snadno nazvat univerzálním zařízením. Můžete s ním dělat téměř cokoliv. Musíte ale souhlasit s tím, že jeden „holý“ počítač na plnohodnotnou práci nestačí. Některé budou potřebovat tiskárnu a jiné například webovou kameru. Zaměřme se na webovou kameru. Nejčastěji je pro práci s webovou kamerou potřeba nainstalovat nějaký další program. Webové kamery dnes používá obrovské množství uživatelů. Videohovory ve Skypu, různé sociální sítě, online videochaty – všude je nutná webová kamera. A k tomu všemu pomocí takové kamery můžete fotit nebo natočit video. Chcete-li však také nahrávat video, budete potřebovat speciální program pro webovou kameru.

Dnes existuje spousta programů pro nahrávání videa z webové kamery. Některé z nich již byly recenzovány na našem webu. Ale přesto, pojďme mluvit o dalším dobrém programu tohoto typu, nazvaném ManyCam. Tento program je zdarma a běží na operačních systémech Windows.

Hlavním účelem programu ManyCam je nahrávání videa a vytváření fotografií z webové kamery. Ale kromě toho má tento program řadu dalších a velmi zajímavých funkcí.

Tento program vám umožňuje přidávat do videí a fotografií různé efekty. Pomocí programu ManyCam můžete k videu nebo fotografii přidat například text, animaci, datum a čas a další. Pomocí tohoto programu můžete také změnit pozadí. Mimochodem, tento program lze použít i v některých moderních messenger programech. Pokud potřebujete snadno použitelný, ale docela dobrý program pro nahrávání videa z webové kamery, pak si stáhněte a používejte program ManyCam.

Stáhněte si ManyCam zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://manycam.com/
17. května 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:09
    Myslel jsem, že tato kamera je pouze pro vysílání, ale ukázalo se, že můžete také nahrávat. Zajímavé, merci.