FreePrograms.me

Testování rychlosti vašeho internetového připojení pomocí služby Speedtest

Тестируем скорость своего интернет-соединения, используя сервис Speedtest

Popularita internetu se dá snadno vysvětlit. Sociální sítě, video služby, různé webové stránky, online hry - to není úplný seznam toho, co je spojeno s internetem. A samozřejmě dnes pro mnohé není důležitá pouze dostupnost internetu, ale jeho rychlost. Ovlivňuje totiž výkon online hry, dobu načítání filmu a mnoho dalšího. Před připojením nebo instalací internetu do naší domácnosti se snažíme vybrat kvalitního poskytovatele. Mnoho uživatelů se rozhoduje na základě pro rychlost internetudeklarované poskytovatelem. V zásadě jde o důležité kritérium. Deklarovaná rychlost ale nemusí vždy odpovídat skutečné rychlosti.

Pokud si všimnete, že rychlost vašeho internetu neodpovídá deklarované rychlosti, zkontrolujte nejprve dokumenty, které jste podepsali při připojení k internetu. Možná vám někde něco uniklo. Pokud dokumenty říkají jednu věc, ale ve skutečnosti je rychlost připojení k internetu výrazně odlišná, zjistěte si před telefonátem nebo cestou k poskytovateli přesnou rychlost připojení k internetu.

А zkontrolujte rychlost vašeho aktuálního internetového připojení můžete použít online službu s názvem "Test rychlosti". Pomocí této služby zjistíte rychlost svého internetu během několika sekund. A stojí za zmínku, že nemusíte ukazovat žádné speciální znalosti nebo dovednosti.

Vše, co musíte udělat, je přejít na web http://www.speedtest.net a klikněte na "ZAČÍT TEST"(Spusťte test). Poté budete muset nějakou dobu počkat a získat výsledky testu. V důsledku toho budete znát rychlost příjmu a přenosovou rychlost vašeho internetového připojení.

Na této stránce můžete také zjistit svou IP. Zde se také zobrazí vaše město. V případě zájmu si můžete po otestování porovnat svůj výsledek a také výsledek sdílet. Pokud si chcete otestovat rychlost svého internetového připojení, pak je pro tento účel výbornou službou web speedtest.
28. května 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 19:45
    Speedtest je moje láska. Používám ho již mnoho let a všem ze srdce doporučuji!