FreePrograms.me

Rozšíření ZenMate VPN pro prohlížeč Google Chrome

VPN-расширение ZenMate для браузера Google Chrome

Téměř každý moderní prohlížeč Dnes si můžete nainstalovat různá rozšíření a připojit pluginy. To vše výrazně rozšiřuje funkčnost prohlížeče. Dnes si povíme něco o pluginu, který si můžete nainstalovat do prohlížeče Google Chrome. Toto rozšíření se nazývá ZenMate. Mnoho uživatelů se setkalo se situací, kdy se náhle zablokoval přístup na webovou stránku. Pravidelně jste například navštěvovali nějaké online kino a v jednu chvíli se stalo nedostupným. To se klidně může stát a na vině může být legislativa naší země. Například si můžeme vzít extrémně populární sérii „Game of Thrones“.

Relativně nedávno bylo možné tuto sérii sledovat online na webu Lostfilm. Pak se ale sledování této série na tomto webu stalo nedostupným. Co by se v takové situaci dalo dělat? Samozřejmě můžete hledat jiný web se stejnou sérií. Ale šlo to udělat jinak. Chcete-li takové blokování obejít, použijte například speciální programy nebo rozšíření.

Rozšíření ZenMate Právě to vám může pomoci obejít různá blokování stránek. Jak již víte, toto rozšíření je rozšíření VPN. Taková rozšíření umožňují šifrovat provoz vašeho internetového připojení a obejít různé bloky. Není těžké uhodnout, že použitím rozšíření ZenMate tím zvýšíte zabezpečení své internetové přítomnosti.

ZenMate šifruje veškerý provoz prohlížeče, maže geografická omezení a chrání vaše osobní údaje. Princip fungování tohoto rozšíření je podobný jako u jiných podobných programů. Když je rozšíření povoleno, IP adresa, kterou vám poskytne váš ISP, bude zašifrována. Když je tento plugin povolen, budete přistupovat k internetu pod IP jiných zemí.

Mnozí si řeknou, že rozšíření jako ZenMate je dnes dost. V principu to tak je. ZenMate je ale jedno z těch rozšíření, které není nutné konfigurovat. Po instalaci jej může používat doslova každý uživatel, protože vše v něm je velmi jasné. Chcete-li nainstalovat toto rozšíření do prohlížeče Google Chrome, musíte přejít do nastavení prohlížeče a poté vybrat kartu "Расширения". Poté na konci stránky budete muset kliknout na položku "Více rozšíření".


Po dokončení výše uvedených kroků budete přesměrováni do obchodu s rozšířeními. Zde do vyhledávacího pole budete muset zadat název rozšíření, konkrétně ZenMate. První výsledek hledání bude přesně to rozšíření, které potřebujete. Pokud potřebujete vysoce kvalitní rozšíření VPN, zkuste ZenMate. Má slušné vlastnosti a je také pohodlné použití.
03. srpna 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:11
    pohodlné rozšíření prohlížeče, VPN funguje také, díky, vše v pořádku
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:04
    Jedno z mála rozšíření VPN, které stále funguje.