FreePrograms.me

Rozšíření Browsec


Rozšíření se nazývá Browsec. Toto rozšíření lze přičíst tzv rozšíření VPNm. Hlavním účelem těchto rozšíření je anonymní návštěva internetových zdrojů. Uživateli stačí rozšíření povolit a jeho IP adresa se automaticky změní. Dnes si povíme, jak používat rozšíření Browsec. Chcete-li navštívit web, který je ve vaší zemi blokován nebo blokován vaším ISP, můžete to udělat. To je důvod, proč jsou potřebná rozšíření a programy jako Browsec. Rozšíření jako Browsec vám umožňují přístup k internetu s IP adresou z jiné země.

Jak tedy používáte rozšíření Browsec? Nejprve jej musíte nainstalovat do prohlížeče. Podívejme se na vše na příkladu Prohlížeč Google Chrome. Chcete-li nainstalovat rozšíření, musíte přejít do nastavení prohlížeče a poté vybrat položku rozšíření. Zde ve vyhledávání musíme zadat název rozšíření, které potřebujeme, a poté jej vybrat ve výsledcích vyhledávání.

Jediné, co zbývá udělat, je nainstalovat rozšíření přímo do prohlížeče. Po úspěšné instalaci rozšíření Browsec se v pravém horním rohu prohlížeče zobrazí následující ikona.
Расширение Browsec


Chcete-li jej povolit, stačí na něj kliknout levým tlačítkem myši. Poté se objeví vyskakovací okno, ve kterém budete muset kliknout na tlačítko s nápisem „Povolit". Mimochodem, chcete-li doplněk vypnout, musíte zopakovat výše uvedené kroky, ale musíte stisknout tlačítko "Vypnout".


Tímto způsobem aktivujete doplněk Browsec. Poté můžete také vybrat zemi, jejíž IP adresu potřebujete. V tomto rozšíření je málo zemí, ale jejich IP adresy jsou pravidelně aktualizovány.
Rozšíření Browsec potřebujete, když chcete anonymně navštěvovat různé internetové zdroje. A použití tohoto rozšíření je velmi jednoduché.
21. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:51
    Nyní mám prohlížeč nainstalovaný doma na Mozille, jediné fungující VPN.