FreePrograms.me

rozšíření friGate pro prohlížeč Google Chrome

Расширение friGate для браузера Google Chrome

friGate je rozšíření pro anonymní procházení různých internetových zdrojů. Pokud je webová stránka ve vaší zemi blokována, pak rozšíření friGate Tento a další podobné zámky můžete obejít. Princip fungování tohoto rozšíření jsme již popsali. Dnes budeme hovořit o tom, jak jej nainstalovat do jednoho z nejpopulárnější prohlížeče naší doby, jmenovitě v Prohlížeč Google Chrome. Ve skutečnosti se vše dělá extrémně jednoduše. Nejprve musíte přejít do prohlížeče Google Chrome a poté přejít do jeho nastavení.
Расширение friGate для браузера Google Chrome

Nyní přejděte na "kartu"Расширения"a tady se posuneme na konec, dokud neuvidíte položku"Více rozšíření". Jak jste již pochopili, musíte kliknout na tuto položku.

Otevře se nové okno prohlížeče, v jehož levém rohu bude okno vyhledávací lišty. Zadáme do něj název našeho rozšíření, vyhledáme jej, najdeme a nainstalujeme do prohlížeče.
Rozšíření friGate lze nainstalovat do prohlížeče Google Chrome během několika sekund a lze jej také stáhnout přímo z našeho webu pomocí odkazu umístěného o něco níže.

Stáhněte si friGate zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek
17. září 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:10
    Vynikající rozšíření pro Google Chrome, vždy jsem ho používal.