FreePrograms.me

Rozšíření Zenmate pro prohlížeč Yandex

Расширение Zenmate для браузера Яндекс

Samozřejmě existují prohlížeče, které lze označit za nejoblíbenější. A jeden z nich lze bezpečně připsat Prohlížeč Yandex. Moderní prohlížeče se liší vzhledem, rozhraním a mnohem více. Existuje ale také něco, co prohlížeče spojuje. Můžete si například nainstalovat různé doplňky a rozšíření do jakéhokoli moderního prohlížeče. Dnes budeme opět mluvit o rozšíření ZenMate. Jak si pamatujete, toto rozšíření je navrženo pro anonymní návštěvu různých internetových stránek. Stačí si toto rozšíření nainstalovat do prohlížeče.

Dnes zvážíme následující otázku: je možné nainstalovat rozšíření ZenMate do prohlížeče Yandex. Jak si pamatujete, toto rozšíření se nainstaluje a funguje perfektně v prohlížeči Google Chrome.

Rozšíření ZenMate funguje skvěle v prohlížeči Yandex. Vše, co musíte udělat, je nainstalovat do vašeho prohlížeče. A to se dělá extrémně jednoduše.

Nejprve musíte kliknout na ikonu nastavení prohlížeče Yandex. V rozevíracím okně musíte vybrat "Přírůstky".
Расширение Zenmate для браузера Яндекс


Po dokončení výše uvedených kroků se dostanete do nabídky doplňků prohlížeče Yandex. Přejděte na konec stránky, dokud neuvidíte tlačítko s nápisem „Katalog doplňků Yandex.BrowserKlikněte na něj.


V okně, které se otevře, vyhledejte vyhledávací panel. Je to v pravém horním rohu. Podle toho do něj zadejte název požadovaného rozšíření. V našem případě se jedná o rozšíření ZenMate. Poté klikněte na ikonu vyhledávání.


Nyní zbývá udělat několik kroků. Ve výsledcích vyhledávání vyhledejte rozšíření ZenMate. S největší pravděpodobností to bude první výsledek a rozšíření se bude nazývat něco jako, "ZenMate pro Operu". To je přesně to, co potřebujete. Nebojte se nápisu Opera, protože tento doplněk funguje skvěle v prohlížeči Yandex. Klikněte na něj a nainstalujte. Chcete anonymně surfovat po internetu? Rozšíření ZenMate, které funguje také v prohlížeči Yandex, pomůže vám s tím.
20. srpna 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Anna
    17. října 2015 17:09
    Děkujeme za potřebné informace a jednoduchý návod, jak program používat.
  2. Taťána
    10. února 2017 08:43
    proč jsem před 2 dny psal rusky, byl tam zen mate a pak odešel, co to je? blížíme se k čínské zdi a kulometu MAXIM, udělám to s velkou radostí
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:50
    Zajímavé rozšíření, zítra si ho nainstaluji na pracovní počítač.