FreePrograms.me

rozšíření friGate pro prohlížeč Mozilla Firefox

Расширение friGate для браузера Mozilla Firefox

Pojďme se na to dnes podívat Prohlížeč Mozilla Firefox. Tento prohlížeč je velmi oblíbený, protože má vynikající funkčnost a dobré vlastnosti. A jako do všech ostatních prohlížečů si do něj můžete nainstalovat různá rozšíření. Dnes se podíváme na rozšíření, které vám umožní obejít blokování stránek, které jsou blokovány pro vaši IP. Jmenuje se rozšíření friGate. Rozšíření friGate lze nainstalovat nejen do prohlížeče Mozilla Firefox, ale také do mnoho dalších prohlížečů. Jak bylo uvedeno výše, hlavní funkcí friGate je navštěvovat stránky, na které nemáte povolen přístup.

Rozšíření friGate je velmi oblíbené, protože je extrémně jednoduché a srozumitelné. Toto rozšíření pochopí i nezkušený uživatel. Rozšíření se aktivuje jedním kliknutím tlačítka myši. Pokud chcete, můžete změnit zemi, kterou toto rozšíření poskytuje. To lze také provést několika kliknutími.

Pokud potřebujete nainstalovat rozšíření friGate a myslíte si, že vám to zabere hodně času, nelekejte se, protože to vše zabere několik minut. Chcete-li začít, otevřete prohlížeč Mozilla Firefox. Poté budete muset následovat odkaz, který bude na konci článku. Odkaz vás zavede na oficiální stránku rozšíření friGate pro prohlížeč Mozilla Firefox.

Po stažení rozšíření budete muset restartovat prohlížeč. Po tom všem můžete začít používat rozšíření friGate. Každý z nás má nějaké oblíbené stránky, které rád pravidelně navštěvujeme. Ale může přijít čas, kdy tyto stránky mohou být blokovány vaším ISP nebo zakázány ve vaší zemi. S rozšířením friGate můžete volně navštěvovat téměř jakékoli stránky, pokud byly předmětem takového blokování.

Stáhněte si friGate zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek
04. července 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:10
    není to špatné rozšíření pro Firefox, skvělé, velmi pohodlné s ním, díky
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:35
    Fregata není špatnou analogií VPN. Dnes mi to funguje.