FreePrograms.me

Převod čísel na velká písmena pomocí online služeb

Переводим числа в прописной вид с помощью онлайн-сервисов

Různé kalkulačky, různé editory, překladatelé - to vše lze využít online. Vše, co musíte udělat, je přejít na vhodnou online službu. Pokud se rozhodnete využít některou z těchto služeb, pak nemusíte mít žádné odborné znalosti. Většina online služeb má extrémně jednoduché a intuitivní rozhraní a může fungovat v jakémkoli moderní prohlížeč. Dnes se podíváme na online služby, které s největší pravděpodobností nebudou užitečné pro každého. Budeme si povídat o službách, které převedou čísla z jejich obvyklého tvaru na velká písmena. Podívejme se na několik stránek nabízejících tento typ služeb.

První služba pro převod čísel do velkého tvaru je na webu http://eng5.ru/translator/numbers. Kliknutím na tento odkaz se ocitnete na webové stránce, kde budete muset zadat číslo. Po zadání musíte stisknout tlačítko "Přeložit". Poté obdržíte výsledky. Navíc bude výsledek prezentován ve třech jazycích, a to v ruštině, angličtině a Americe.

Tato služba má velmi přehledné rozhraní. K tomu všemu na něm najdete symboly servisních nástrojů, které vám zde pomohou rychle se zorientovat.

Další služba podobného plánu je na webu http://www.num2word.ru. Tuto službu lze nazvat minimalistickou, protože v ní není nic zbytečného. Musíte zadat požadované číslo a okamžitě získáte vysoce kvalitní výsledek.

Na webu je k dispozici funkčnější služba pro převod čísel do velké formy http://summa-propisyu.ru. Ale tato stránka poskytuje všechny výsledky ve formě peněžní částky. Pokud například zadáte číslo pět, pak ve výsledcích obdržíte 5 rublů nula kopecks. Stojí za zmínku, že tato služba poskytuje několik typů výsledků. Dnes na internetu najdete služby pro převod čísel do velkého tvaru. Pokud je potřebujete, použijte ty, které jsou uvedeny v tomto článku.
13. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:46
    Nevěděl jsem, že takové stránky existují a nemusíte se obtěžovat psaním rukou.