FreePrograms.me

Jak spojit písně online?

Как склеить песни в режиме онлайн?

Audio editorů je dnes poměrně hodně. Ale takové programy jsou s největší pravděpodobností vhodné pro ty, kteří pravidelně zpracovávají hudbu. Pokud potřebujete například spojit pár skladeb jednou, pak nemá smysl stahovat program pro tyto účely. V této situaci je lepší použít online službu. Online služeb pro „slučování hudby“ najdete poměrně hodně. Mnohé z nich však poskytují velký seznam funkcí v jiných oblastech.

Audio-Joiner.com
Pokud potřebujete propojit pouze pár skladeb, pak je tato služba pro vás vhodná. Výhodou této online služby je, že má extrémně jednoduché a intuitivní rozhraní, ve kterém se nesplete ani nezkušený uživatel. Tato služba nabízí uživatelům několik funkcí pro zpracování audio a video souborů. Chcete-li vybrat nástroj, který potřebujete, stačí kliknout na jeho název v záhlaví webu.

Doporučení: je lepší s touto službou pracovat Prohlížeč Opera nebo Prohlížeč Yandex. Protože ostatní zaznamenávají problémy a zpomalení.

Protože musíme skladby slepit dohromady, v záhlaví webu musíme vybrat položku "Připojte písně". Poté budete muset přidat nebo nahrát zvukové soubory. A pak musíte stisknout tlačítko "Připojit". To je vše. Pokud potřebujete zkombinovat několik skladeb, ale chcete si stáhnout speciální program, použijte v kvalitním prohlížeči online službu, která je popsána zde.
19. února 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. román0902
    22. listopadu 2023 14:40
    Dlouho jsem hledal slušný audio editor a nakonec jsem ho našel. Nejlepší aplikace.