FreePrograms.me

Výběr barvy vlasů pomocí online služeb


V dnešní době existuje mnoho různých počítačových programů. Ne všichni uživatelé je ale preferují. Mnoho lidí považuje za pohodlnější používat různé online služby, které mají také vynikající funkčnost a díky tomu, že fungují, nezabírají místo na počítači uživatele v každém moderním prohlížeči. Dnes si povíme o jedné online službě. Výběr barvy vlasů online – přesně o těchto online službách budeme dnes hovořit. Můžete to říct hned. že přesně takové služby neexistují, ale jsou velmi podobné.

Začněme službou, kde si můžete vybrat účes online. Podle toho si zde můžete vybrat barvu vlasů. Musíte jít na adresu http://www.missfit.ru/salon-krasoty/. Na této stránce si můžete vybrat účes a barvu vlasů z fotografie modelky nebo nahrát vlastní fotografii.

Princip fungování této online služby je velmi jednoduchý. Pokud se vám předchozí online služba z nějakého důvodu nelíbila, můžete zkusit jinou. Chcete-li to provést, musíte jít na adresu http://www.marykay.ru/ru-RU/TipsAndTrends/MakeoverAndBeautyTools/_layouts/MaryKayCoreTipsAndTrends/VirtualMakeOver.aspx. Stačí přilepit URL v řádku prohlížeče a budete automaticky přesměrováni na dobrou stránku pro výběr účesů a barvy vlasů. Chcete si vybrat nový účes a vybrat si i barvu vlasů? Udělejte to pomocí online služeb uvedených v tomto článku.
10. října 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 19:02
    Sakra, Miss Fit je prostě úžasná stránka, kde se na sebe můžete podívat s novým účesem)