FreePrograms.me

CareUEyes 2.2.12

Modré světlo je druh světla s krátkou vlnovou délkou, vysokou energií a mírným blikáním a způsobuje únavu očí. CareUEyes je filtr modrého světla pro PC, dokáže účinně odfiltrovat škodlivé modré světlo a snížit poškození způsobené modrým světlem na sítnici.
Počítačové monitory, které jsou příliš jasné nebo příliš tmavé, mohou způsobit únavu očí. CareUEyes automaticky upraví jas obrazovky na přibližně stejný jas jako okolní prostředí.

Laboratorní studie ukázaly, že nadměrné modré světlo z práce na počítači může poškodit buňky sítnice nebo vést k problémům se zrakem, jako je věkem podmíněná makulární degenerace. Použití CareUEyes ke snížení expozice modrému světlu může snížit pravděpodobnost problémů se zrakem.
Program navíc dokáže automaticky upravit jas obrazovky v závislosti na denní době. CareUEyes upravuje jas bez PWM, aniž by způsoboval problémy s blikáním. Za zmínku také stojí, že modré světlo v noci může potlačit produkci melatoninu a způsobit problémy se spánkem. Proto můžeme bezpečně doporučit utilitu CareUEyes k použití pro minimalizaci modrého světla v noci a zlepšení kvality spánku.
Vlastnosti:

  • získáte funkci připomenutí přestávky, která vám v pravidelných intervalech připomene, abyste si odpočinuli od počítače. Připomenutí lze nastavit na určitou dobu a můžete si přizpůsobit zprávu, která se objeví na obrazovce během přestávky. Tato funkce je nezbytná pro zamezení namáhání očí a únavě způsobené dlouhodobou prací u počítače;
  • CAREUEYES navíc nabízí Vision Care, která zahrnuje sadu očních cvičení určených ke zlepšení vidění a snížení únavy očí. Cvičení jsou jednoduchá a snadno proveditelná a lze je provést během několika minut, což z nich dělá skvělý doplněk vaší každodenní rutiny;
  • Jednou z hlavních výhod CAREUEYES je snadné použití. Program se snadno instaluje a má uživatelsky přívětivé rozhraní, které usnadňuje navigaci a konfiguraci nastavení podle vašich preferencí. Program je také lehký a nespotřebovává mnoho systémových prostředků, takže je vhodný pro použití na starších nebo méně výkonných počítačích.

Závěrem lze říci, že CAREUEYES je vynikající softwarová aplikace, která nabízí řadu funkcí určených k ochraně vašich očí a zlepšení celkového zdraví očí při práci na počítači. Filtr modrého světla, stmívání obrazovky, připomenutí přerušení a funkce péče o zrak z něj dělají nezbytný nástroj pro každého, kdo tráví dlouhou dobu před obrazovkou počítače. Snadné použití, přizpůsobitelnost a nízká spotřeba systémových prostředků jsou také významné výhody, které z něj dělají vynikající volbu pro ty, kteří hledají spolehlivý software na ochranu očí.

CareUEyes verze 2.2.12 si můžete stáhnout níže

Věnujte 10 minut nastavování programu a vaše oči vám velmi poděkují! Pamatujte, že správné nastavení obrazovky pomůže zlepšit spánek, zbavit se únavy a bolesti očí a také minimalizovat zatížení zrakových orgánů na maximální úroveň.

27. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný